https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Shopping Cart:

0 items

Adapter iPhone 6

De juiste adapter voor de iPhone 6 biedt extra mogelijkheden voor je telefoon. Adapters zijn bij i-Mania niet duur, en breiden de functionaliteit van je telefoon uit.

Je kunt met een adapter voor de iPhone 6 bijvoorbeeld kabels aansluiten die normaal gesproken niet aangesloten kunnen worden. Zo hoef je in veel gevallen geen extra kabels te kopen, maar heb je genoeg aan een adapter voor de iPhone 6.

Bij i-Mania heb je volop keuze aan adapters, wat de kans groot maakt dat de adapter die jij voor je iPhone 6 zoekt er ook tussen zit.

Je bestelt deze adapter voor de iPhone 6 onder aantrekkelijke voorwaarden, zoals lage verzendkosten, snelle levering en een bedenktijd van 14 dagen.

Volop keuze voor de juiste adapter voor je iPhone 6

Veel adapters zijn gemaakt om andersoortige kabels dan lightning kabels op je iPhone 6 aan te kunnen sluiten. Heb je bijvoorbeeld nog een 30-pins kabel liggen, afkomstig van een oud model iPhone, en wil je deze aansluiten op je iPhone?

Dan hebben wij daarvoor de juiste iPhone adapter. Hetzelfde is mogelijk voor micro-USB kabels, zoals je deze vindt bij de meeste Android telefoons. Met een micro-USB naar lightning adapter voor de iPhone 6 past een micro-USB kabel gemakkelijk op je iPhone.

Wij bieden ook adapters waar zowel 30-pins als micro-USB aansluitingen op zitten. Daarnaast zijn er adapters waar een 30-pins kabel op past, waar zowel een lightning als een 3.5’’ audio uitgang op zit. Dit is ideaal voor het luisteren naar muziek.

De iPhone 6 bevat in tegenstelling tot de iPhone 7 nog steeds een headphone jack, dus je kunt deze adapter voor je iPhone 6 prima gebruiken. Daarnaast bieden wij adapters met opslag aan. Je kunt deze gebruiken als USB-stick, maar ook als opslagmedium voor je iPhone.

Deze adapter voor de iPhone 6 is verkrijgbaar in meerdere groottes, zoals: 8GB, 16GB, 32GB en 64GB. Ook een adapter voor je iPhone 6 met card reader bevindt zich in ons assortiment.

Bestel je adapter snel en gemakkelijk

Heb je de adapter voor je iPhone 6 snel nodig, dan zit je goed bij i-Mania.

Als wij het artikel op voorraad hebben en je voor 17.00 uur bestelt, dan gaat je bestelling dezelfde dag nog met de post mee.

Bestellen gaat zeer snel en gemakkelijk, en al onze betaalmethoden zijn volkomen veilig.

Daarnaast houden wij onze verzendkosten zo laag mogelijk, vanaf €2,95.

i-Mania is jouw adres voor de adapter die jij voor je iPhone 6 nodig hebt!

There are no search result for this landing page.