https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Shopping Cart:

0 items

Anti-huisstofmijt UV-stofzuiger huishoudelijke handheld UV-stofzuiger anti-bacteriële draagbaar met hight-efficiëntie plug: EU-stekker (wit)

€ 62,95

Verwachte verzenddag is, woensdag, 30 september indien besteld binnen 20 uur en 15 minuten!

More Colors/Sizes:
Functie: Dry
Vermogen (W): < 500W
Batterijlevensduur: geen
Functies:
1. de anti-huisstofmijt UV-stofzuiger uitgerust met de exclusieve technologie van UV-sterilisatie beschadigt de vochtige omgeving bij het fokken van de huisstofmijt en reinig het stof effectief grondig. De snelheid van het doden van bedwantsen mijten micro-organismen en bacteriën is bijna tot 99 9%.
2. de hele machine HEPA filtratie vangt 99 9% van de deeltjes zo klein als 0 3 micron en releases de frisse lucht zodat de sterke motor zal hebben stem en met motor-Hot is normaal. Dit item is van uitgebreid en compact in ontwerp met 2.39 IB super lichtgewicht en gebouwd in 165ml stof Kamercapaciteit voldoen aan alle verwachtingen van kwaliteit en prestaties.
3. eenvoudig te gebruiken & beveiligings garantie: gewoon plug-and-Play het unieke drukgevoelige rolwiel ontwerp voorkomt effectief UV-lek snellere reactiesnelheid veiliger gebruik. Deze anti-Dust mijt UV-stofzuiger is een van de nieuwste en meest typische modellen van onze anti-Dust mijt UV-stofzuiger serie die uw dag moeiteloos en productief zal maken.

Specificaties:
1. materiaal: ABS
2. grootte: 240 * 350 * 140mm
3. stekker type: US plug EU plug UK plug

Inhoud van de verpakking:
1x UV stofzuiger
1x elektrische draad
1x gebruikershandleiding
1x borstel
1x HEPA-filter