https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Shopping Cart:

0 items

Aux kabel auto

Een aux kabel voor de auto is erg handig om muziek te luisteren vanaf je smartphone, tijdens het autorijden. Muziek uit je smartphonespeaker klinkt meestal niet echt denderend. Met een aux kabel voor de auto verbind je je smartphone echter met je autoradio.

Dan klinkt het meteen een heel stuk beter, zelfs als de speakers in je auto niet zo fantastisch zijn. Heb je wel goede speakers en eventueel zelfs een subwoofer, dan klinkt het helemaal geweldig.

Een aux kabel voor de auto kan je in diverse variaties kopen bij i-Mania, specialist in telefoonaccessoires. Tegen een bescheiden bedrag kun je lekker muziek luisteren in je auto, zoveel je wilt.

Een handige aux kabel voor in de auto

Een aux kabel komt in de auto zeker van pas. Het ene eind gaat in de koptelefoonuitgang (3.5mm plug) van je smartphone of tablet, het andere eind in de aux ingang van je autoradio. Je zet de muziek op je smartphone of tablet aan en zet de autoradio op aux.

Vervolgens speelt de muziek van je telefoon of tablet door de speakers van je auto. Dit klinkt een flink stuk beter dan het schelle geluid van de meeste smartphones en tablets. i-Mania verkoopt een standaard aux kabel voor de auto.

Je kunt deze aux kabel natuurlijk ook buiten je auto gebruiken, want het is gewoon een standaard aux kabel van goede kwaliteit. Een standaard aux kabel voor de auto kost slechts een klein bedrag, wat in het niet valt bij de verbeterde geluidskwaliteit.

Heb je een iPhone, dan kun je echter ook kiezen voor een van de speciale aux kabels voor iPhones. Voor oudere modellen iPhone hebben we er een met 30-pins aansluiting en zowel een aux uitgang als een USB uitgang.

Je kunt dan zowel muziek luisteren als je telefoon aansluiten op de sigarettenaansteker in je auto. Dit laatste kan met een autolader, ook verkrijgbaar bij i-Mania.

Voor nieuwere modellen iPhone is er een aux kabel voor de auto die tegelijkertijd aansluit op de koptelefoonaansluiting en de lightning poort. Ook met deze aux kabel voor de auto kan je tegelijkertijd muziek luisteren en je iPhone opladen.

Gemakkelijk besteld en snel in huis

Je kunt een aux kabel voor je auto snel en gemakkelijk bestellen en betalen op i-Mania.

Als je dit voor 17.00 uur doet, gaat je aux kabel ook dezelfde dag nog op de post.

Je kunt dus binnen de kortste keren, dankzij deze aux kabel in je auto genieten van mooie muziek, die je afspeelt vanaf je smartphone of tablet!

i-Mania, jouw specialist in telefoonaccessoires!

There are no search result for this landing page.