https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Winkelwagen:

0 items

AV kabel PS3

Een AV kabel voor de PS3 is een manier om je PlayStation 3 op je televisie aan te sluiten. Veel mensen gebruiken daarvoor de HDMI uitgang van de PS3 en een HDMI ingang op hun televisie.

Het kan echter voorkomen dat alle HDMI poorten van je televisie bezet zijn, en dan komt een AV kabel voor de PS3 van pas. Ook kan het zijn dat je je PlayStation 3 wilt gebruiken met een oudere televisie waarop geen HDMI poorten zitten.

Dan zorgt een AV kabel voor je PS3 ervoor dat je toch kunt gamen op je televisie. Een AV kabel voor je PS3 kan je onder gunstige voorwaarden bestellen bij i-Mania. Hij kost slechts enkele euro’s en kan een echte uitkomst zijn om toch te kunnen gamen op jouw televisie.

Hoe werkt een AV kabel voor je PS3?

Onze AV kabel voor de PS3 sluit je met de HDMI-kabel – dat is de zwarte plug – aan op de HDMI-aansluiting van je PlayStation 3. Aan het andere einde zitten drie pinnetjes. De gele pin van de AV kabel voor de PS3 gaat in de video-ingang van je televisie.

Waarschijnlijk is deze ingang op je televisie ook geel gemarkeerd. De gele pin van de AV kabel voor de PS3 zorgt voor de videodoorgifte. De rode en witte pinnetjes zijn voor het geluid.

Deze pinnen van de AV kabel voor de PS3 sluit je aan op de audio-ingangen van je televisie. De kans is groot dat deze aansluitingen ook rood en wit gemarkeerd zijn, en vaak staat er ook wel bij dat het om de audio-ingangen gaat.

Meer heb je niet nodig wat betreft het instellen van de AV kabel voor je PS3. Je zet je televisie op het juiste kanaal en kunt direct beginnen met gamen, Netflix kijken, een Blu-ray of DVD kijken of wat je maar van plan was.

Bestel de AV kabel voor de PS3 snel en gemakkelijk

Zit je te wachten totdat je met een nieuw spel kunt beginnen, dan wil je niet te lang wachten op je AV kabel voor je PS3. Dit hoeft ook niet, dankzij de dienstverlening van i-Mania. Wij bieden snelle levertijden en hanteren lage verzendkosten.

Je bestelt je AV kabel voor de PS3 op snelle en gemakkelijke wijze en betaalt via een van onze handige en veilige betaalmogelijkheden.

Wij sturen de kabel dan zo snel mogelijk naar je toe. Gamen op een televisie zonder beschikbare HDMI-aansluiting is mogelijk, dankzij de AV kabel voor de PS3 van i-Mania!


There are no search result for this landing page.