https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Winkelwagen:

0 items

Meer afbeeldingen

Baseus voor Galaxy S9 0.3mm 9H oppervlaktehardheid 2.5D Arc Edge Full Screen getemperd glas de beschermer van het scherm van de Film

Normale prijs: € 16,95

Aanbiedings Prijs: € 12,71

Wordt vandaag verzonden indien besteld binnen 4 uur en 59 minuten!

Beschrijvingen
1. ultra-dun en uitstekende flexibiliteit. Het scherm is dik. U hoeft niet te zorgen of de reflexen van je telefoon vertragen zou na het plakken van de film helemaal.
2. hoge hardheid. Deze gehard glas scherm film heeft een hoge hardheid dus het kan voorkomen dat zelf bekrast of gebroken in stukken wordt effectief en voortdurend. Als gebroken zal de gehard glas breken in kleine stukjes die niet scherp waardoor het meer veiliger voor gebruikers.
3. hoge definitie. De film heeft een hoge lichtdoorlatendheid. Met hoge lichttransmissie en lage licht reflectie kan de film u voorzien van een high definition scherm net zoals gebruikelijk.
4. functionele. De screen protector kan uw telefoon goed passen en maken een groot verschil op uw telefoon te beschermen tegen krassen vingerafdruk water olie stof schok en slip enzovoort. Wanneer gekleurd met water bodem modder olie of andere bijlagen kan het zonder moeite gereinigd worden.
5. geschikt voor gebruik. Als u wilt plakken van de film is het enige wat dat u hoeft te doen op het scherm grondig reinigen.
6. duurzaam. Met goede prestaties en hoge kwaliteit kan het werken voor een lange tijd.

Waarschuwingen
1. als dit een product van glas is houd er rekening mee dat de randen van het glas de meest kwetsbare gebieden zijn.
2. het gebruik van buitensporig geweld die installeren of verwijderen van de screen protector aan het product schade kan.


Geschikt voor: Galaxy S9.