Ondanks het feit dat een fidget leuk is voor kinderen, is het niet enkel voor de kids bestemd, want steeds meer volwassenen beginnen baat te krijgen bij deze zogenaamde friemel speeltjes.



Heel veel volwassenen hebben tijdens een zakelijke bijeenkomst wel eens herhaaldelijk op een pen geklikt of genoeg met de vingers op tafel getikt om alle anderen die aan de kantoortafel zitten te irriteren.



Wellicht heb jij wat overtollige energie dankzij al die nieuwe vitamines die je hebt ingenomen of ben je gewoon een beetje meer gestresst... dan anders.



Wat de reden ook is, een fidget spinner kan je gemoedstoestand behoorlijk verbeteren. Oké, misschien kan je het wat meer voor de hand liggende draaiende speelgoed beter maar niet meenemen naar een zakelijke bijeenkomst.



Gelukkig zijn andere fidget gadgets, zoals een magnetische ‘think ink’ pen, veel subtieler en kunnen jou nog steeds meehelpen aangenaam te ontspannen. Hieronder volgt een lijstje van interessante i-Mania fidgetspeeltjes:



De fidget spinner

De originele fidget spinner komt waarschijnlijk eerst bij jou op als iemand het over fidget speelgoed heeft.



De meeste van hen zullen maximaal zes minuten op een tafel of in je hand draaien. Ze zijn uitgerust met kleine kogellagers (dit is wat hen in beweging houdt) en de betere fidget spinners beschikken zelfs over meerdere lagers.



Natuurlijk zullen jouw collega’s het nog steeds op de bureautafel zien ronddraaien. Maar jij bent te druk bezig om je hier zorgen over te maken...



De ‘think ink’ fidget pen

Friemelen met speelgoed kan jouw collega’s het idee geven dat je wat te veel tijd over hebt. Dus waarom niet kiezen voor een fidget tool dat jou daadwerkelijk meehelpt het werk gedaan te krijgen met een think ink pen?



De think ink fidget pen is vervaardigd uit metaal en bevat allerlei afneembare en herconfigureerbare onderdelen. De penhouder buigt bijvoorbeeld als een veer, de magnetische clip kan over de pen schuiven of helemaal loskomen en de bovenkant is een draaibare magnetische bol.



Hoe je er ook mee wilt friemelen is aan jou, want de opties zijn eindeloos. Het beste van deze fidget gadget is dat het eruit ziet en werkt als een gewone pen, dus kan jij het geheel onopvallend meenemen naar vergaderingen of er lekker aan je bureau mee spelen om jouw focus te verbeteren.



Maar houd er wel even rekening mee dat dit absoluut geen kindvriendelijk fidgetspeelgoed is, omdat het veel kleine en magnetische onderdelen bevat...



De fidget cube

Er is hier bij i-Mania een grote verscheidenheid aan fidget kubussen beschikbaar, welke allemaal direct in jouw hand passen en verschillende activiteiten aanbieden of add-ons hebben om een rustig moment te ondersteunen.



Sommige zijn voornamelijk een soort puzzelblokje, waar je verschillende secties van kan bewegen om zo verschillende vormen te maken. Anderen bevatten allerlei schakelaars, knoppen en soortemet joysticks om op te klikken of te verplaatsen. En ook heel belangrijk: Ze produceren veelal weinig geluid.



De fidget storm

Al dit kleine, handige, kleurrijke fidget speelgoed veroverde de markt stormachtig en het valt zeker niet te ontkennen dat zowel kinderen als volwassenen ervan houden. Je hoeft dit hen niet eens te vragen.



Deze fidget gadgets zijn met name speciaal ontworpen en gemaakt om angst, autisme en ADHD aan te pakken. Tegenwoordig grijpt iedereen die wat stress heeft zodoende een fidget gadget van i-Mania en spint of friemelt hun zorgen heerlijk weg!



fidget



Bevat info van thebalancesmb, transcendyourlimit & bestreviews