Blackview is één van de sterkst opkomende Chinese mobiele fabrikanten. Alhoewel het in Europa niet zo bekend is als Xiaomi, ZTE, OnePlus, Huawei of Honor, is het bedrijf erin geslaagd de afgelopen jaren een solide reputatie op te bouwen als een leverancier van fijne en vooral robuuste Android smartphones.



Hier bij i-Mania bieden we jou de keus uit allerlei interessante Blackview smartphones.



Laten we eens beginnen met de Blackview BV4000. Deze Blackview is niet alleen een heel solide mobiele telefoon, het is ook een betaalbare smartphone. Als jij een budget smartphone overweegt die tegelijkertijd sterk en waterdicht is, dan is die Blackview BV4000 er zeker één waar je flink rekening mee moet houden.



Geen enkele andere term kan passender zijn voor het ontwerp van de Blackview BV4000 telefoon dan ultra-robuust. Van binnen en buiten is zo’n Blackview echt super stevig. Het beschikt over een achthoekig frame dat is gemaakt van rubber en metaal dat de componenten van deze smartphone zeer goed beschermt tegen vallen tot 1.5 meter. De Blackview BV4000 heeft daarnaast niet alleen de IP68 certificering, maar kan ook nog eens ondergedompeld ongeveer een uur onderwater overleven.



Normaliter is het zo dat één verkeerde beweging, het contact met water of een andere ongelukkige actie jou al op weg stuurt naar een reparatiecentrum om die ongelukkige mobiel van je te repareren.



De BlackView BV6000 daarentegen lacht om dergelijke tegenslagen omdat deze is gebouwd om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden waarmee we worden geconfronteerd. En dan vooral buitenshuis.



Naast de IP68 classificatie zijn er ook een paar nuttige additionele functies ingebouwd in de BV6000, waaronder een druksensor die belangrijke informatie biedt aan bergbeklimmers, zoals een hoogte indicatie voor de meters boven zeeniveau en de atmosferische druk. Vergeet ook niet de standaard GPS en Glonass satelliet positionering en het feit dat je het sterke Gorilla glas met je handschoenen aan kan bedienen.



Datzelfde geldt ook voor zijn grotere BlackView broers: de BV7000, BV8000 en BV9000. Enkel naar zo’n stevige BlackView telefoon kijken doet je al smachten naar een ruige fietstocht door het bos, kamperen bij een rivier, of een wandeling op een avontuurlijke bergpas. En dat is dan ook precies waar jij die stoere mobiele jongens optimaal in hun element zult vinden!



En dan is er tenslotte nog een ander heel bijzondere Blackview familielid: de P10000 Pro. Je kan deze het ‘Duracell-konijn’ onder de smartphones noemen. De P10000 Pro is dan ook vooral afgestemd op zijn uithoudingsvermogen. Met zijn enorme 11.000 mAh batterij zou deze smartphone een week werkstroom moeten leveren, of 50 dagen stand-by tijd.



Naast deze wel heel lange mobiele adem beschikt de Blackview P10000 Pro tevens over een 6 inch 2:1 verhouding beeldscherm met een vrij hoge resolutie van 2160x1080 pixels!



Avontuurlijke levensvreugde is wat een super sterke i-Mania Blackview smartphone toestel voor alle stoutmoedige en super-actieve mobiele gebruikers creëert. Dit geldt voor alle Black Ops compatibel actiemannen en vrouwen of lichtelijk vergelijkbaar!



Blackview Android smartphones van i-Mania houden van het sportieve actie-leven!



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=Blackview+Android