De doe-het-zelf kit als voorbereiding op een futuristische kolonisatie èn het intelligente AI leven.



Kunstmatige intelligentie zal hoogst waarschijnlijk mensen in zijn geheel vervangen, waarschuwde de zeer onlangs overleden Stephen Hawking.



De menselijke ontwikkeling van robots en computers zal uiteindelijk een kantelmoment bereiken wanneer het een nieuwe vorm van leven zal worden die de mens zal overtreffen, alvolgens deze beroemde fysicus van Cambridge.



Want als mensen computervirussen kunnen ontwerpen, dan kan iemand tevens een kunstmatige intelligentie ontwerpen dat zichzelf verbetert en kopieert.



Volgens Hawkins wordt onze aarde in de toekomst te klein voor ons, groeit de wereldbevolking in een alarmerend tempo en dreigen we zelfs onszelf te vernietigen.



Dus hebben we dringend meer jongeren nodig om geïnteresseerd te raken in onderzoek naar de ruimte, zodat we andere planeten kunnen koloniseren om de mensheid te redden.



Vroeg beginnen met onderzoeken betekent oud gedaan. Hier bij i-Mania.be hebben we daarom technologische doe-het-zelf kits voor kinderen die helpen bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden. Ze stimuleren daarnaast ook de sociale vaardigheden, aangezien een wetenschappelijke oplossing soms een ouderlijk handje nodig heeft of een klein beetje hulp van vriendjes / vriendinnetjes.



Er heerst een groeiend begrip en erkenning voor de kracht van het vroege denken en leren bij kinderen, evenals het geloof dat technologische kennis een bijzonder belangrijk onderdeel kan zijn in de kindertijd.



De verkenning van onze bijzondere natuurlijke en technologische wereld is essentieel voor opgroeiende kinderen. Het dient niet alleen om een basis te leggen voor toekomstig wetenschappelijk inzicht, maar een goed georganiseerde technologische omgeving verbetert de ontwikkeling van het kind positief door middel van leren en spelen.



Wil jij jouw kind of wellicht het grote kind in jezelf ook enthousiast maken voor een wetenschappelijke of wiskundige toekomst, denk dan ook aan zo’n geest verruimend en hersencel stimulerend doe-het-zelf-kit van i-Mania.nl



i-Mania.be bouwt mee aan de ontwikkeling van jouw kind.





https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=Doe-het-zelf+kits



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=Doe-het-zelf+kit