Wat een Bluetooth FM zender van i-Mania voor jou kan betekenen

Wanneer je op een roadtrip bent of zelfs tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer, dan is er af en toe niets beters dan het ultieme gevoel dat jij krijgt wanneer je een aantal van jouw favoriete muzieknummers uit de auto stereo blaast terwijl je aan het rijden bent!



Maar wat nou als je over een wat ouder type autoradio beschikt. Dat betekent dan zeer waarschijnlijk alsook dat je geen Bluetooth of een andere type aansluiting hebt om jouw fijne smartphone vol met je lievelingsmuziek te koppelen...



Dus, hoe los jij dit probleem nu op waarbij oude technologie alsnog prima aansluit op jouw nieuwe gadgets?



Welnu, er blijkt een verbazingwekkende eenvoudige, plus elegante manier te zijn om dit op te lossen: Een Bluetooth FM zender voor in de auto!



Aangezien iedere auto wel over een FM radio beschikt, kan je heel eenvoudig een Bluetooth ontvanger in jouw sigarettenaansteker plug steken, welke over een specifiek FM kanaal alles uitzendt wat jouw mobiele telefoon maar via het Bluetooth signaal afspeelt.



Via je eigen autoradio en speakersysteem

En dit alles via het bestaande luidsprekersysteem van de auto. Dus dat wordt een party! Of indien je lekkere relaxte muziek wenst, heerlijk chillen terwijl je rijdt.



En dat is nog niet alles hoor! Want je kan sommige van dit type Bluetooth FM zender eveneens gebruiken als een handsfree belsysteem.



De fraaie T43 Bluetooth FM zender

Denk bijvoorbeeld aan de T43 Bluetooth FM zender van i-Mania met een 1.8 inch ingebouwd TFT kleurenscherm en voorzien van handige bedieningsknoppen.



Deze biedt een fijne visuele interface voor het voorzien van voldoende informatie, zoals het inkomende telefoonnummer, de tracknaam van jouw muziekbestand en de FM frequentie die jij gebruikt.



En deze T43 werkt nog echt heel eenvoudig ook: Stem de T43 FM zender af op een ongebruikt FM signaal en stem vervolgens de radio van jouw auto op hetzelfde signaal af.



Dat is het enige wat je hoeft te doen! Je smartphone kan nu alle muziek, podcasts of wat dan ook afspelen via de luidsprekers van jouw auto.



Maar er is meer! Deze USB FM zender is eveneens een oplader. Zelfs één met twee 2.4A poorten, plus is voorzien van een 5V Qualcomm 3.0 snellaad mogelijkheid.



Dat is heel fijn voor zowel de bestuurder als zijn of haar bijrijder. Het is compatibel met alle USB aangedreven apparaten, inclusief QC snelladen v2.0.



Zijn Bluetooth 4.2 verbinding biedt een stabiele connectie voor handsfree bellen en de ingebouwde echo-onderdrukking vermindert achtergrondgeluid voor nog beter communiceren.



Zoals eerder vermeld, speelt het al jouw favoriete nummers op je autoradio af. Het kan dit doen op drie verschillende manieren, namelijk via Bluetooth, een microSD kaart of via een aux-in plug.



Jij kan deze muziek zelfs aanpassen met 5 EQ-stijlen, namelijk: Normaal, klassiek, pop, rock en jazz.



Andere FM zender gadgets met Bluetooth

Naast de T43 biedt i-Mania vanuit zijn ruime collectie nog andere Bluetooth FM zenders aan, zoals een fraai vormgegeven multifunctionele Bluetooth auto oplader met FM zender die qua unieke stijl en ontwerp vergelijkbaar is met de producten van Apple!



Deze zogenaamde CarG7 L-Design gadget is verkrijgbaar in een chique goudskleur en heeft (hoe kan het ook niet anders) de vorm van een ‘L’ ...



Kijk maar eens aangenaam en op je gemak bij je thuis of op je mobieltje naar al die nieuwe generatie Bluetooth FM zenders met geavanceerde ontwerpen en superieure kwaliteit, welke i-Mania jou direct uit hun super complete aanbod kan aanbieden. Je auto is er al klaar voor... Nu jij nog!



Bluetooth FM zender


T43 Bluetooth


Multifunctionele Bluetooth auto oplader FM-zender