Welkom in de wondere wereld van HXSJ gaming. Ben jij een fan van multiplayer PC spellen zoals World of Warcraft, DOTA 2 of League of Legends? Dan is het absoluut noodzakelijk dat je over het beste gamingtoetsenbord beschikt om jou te ondersteunen.



Als jij een i-Mania gamingtoetsenbord voor jouw gaming levensstijl overweegt, dan moet jij er zeker één vinden waarbij jij de knoppen kan categoriseren en aanpassen om zo de best mogelijke game-ervaring mogelijk te maken.



Wanneer jij dus ‘complexe’ spelopdrachten uitvoert, dan zou je deze op jouw toetsenbord kunnen programmeren zoals jij wilt dat ze voor jou werken.



Gaming keypad

Er zijn in plaats van het ‘gewone’ gaming toetsenbord tevens gaming keypads beschikbaar die voor één hand bediening bedoeld zijn, om zo een betere productiviteit te garanderen.



Zelfs de meest professionele gamers geven de voorkeur aan dit soort éénarmige gaming bandieten. Op zo’n toetsenbord vind je namelijk geen nutteloze toetsen die je per ongeluk in kunt drukken. Veelal zijn alle toetsen erop programmeerbaar.



HXSJ V100 voor Windows,  Mac en Android

Laten we eerst eens kijken naar de HXSJ V100. Dit is een gaming keypad met een meerkleurige achtergrondverlichting, iets wat ‘s avonds (of ‘s nachts) heel nuttig kan zijn en er ook nog eens heel cool uitziet. Deze verlichting kan indien gewenst worden uitgeschakeld.



Het beschikt over een mechanische keypad met 35 toetsen die ergonomisch geplaatst zijn. De toetsen reageren snel en super! Het biedt een FN functietoets voor snel gebruik van multimedia functies, zoals: muziekspeler, volume omhoog/omlaag, mute en pauze.



De keypad is bedraad, heeft een 1.6 meter kabel en is voorzien van een USB 2.0 aansluiting. Het ziet er zeer stijlvol uit en presteert fantastisch! Het is behoorlijk compact en draagbaar, dus gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.



De HXSJ J100 is overigens geschikt voor Windows, Mac en Android besturingssystemen.



Naast deze J100 bestaat er ook een vergelijkbare V100 uitvoering, met een iets ander design.



HXSJ K99 voor iOS en Android

Vervolgens loopt er hier bij i-Mania ook nog een draadloze éénarmige bandiet los, de: HXSJ K99. Dit Bluetooth 4.2 toetsenbord wordt echter nog wel met een staartje geleverd, namelijk een bedrade muis. Dit is een unieke keypad combo voor gebruik met een mobiele telefoon, die tussen een Android (5.0 of hoger) of iOS stand geschakeld kan worden.



De HXSJ K99 kan via Bluetooth smartphone spellen spelen met behulp van de muis en het toetsenbord. Dit is daarmee de perfecte keuze voor serieuze mobiele gaming liefhebbers!



Majestueus gaming hulpmiddel

Een HXSJ keypad van i-Mania is echt een majestueus gaming hulpmiddel. Het gemak van het typen, handcomfort plus een polsondersteuning maakt van zo’n speciaal toetsenbord een unieke tool. Ook al ziet zo’n éénarmige gaming bandiet er een beetje vreemd uit, als je echter eenmaal aan zijn aanwezigheid gewend bent, wil je nooit meer zonder die nieuwe buddy van jou gamen!



HXSJ