Geluk is een bijna ongrijpbare gemoedstoestand waar veel mensen naar op zoek zijn. De gefortuneerde personen die in het begin van 2018 reeds gelukkig en gezond zijn hebben het daar vaak al heel erg druk mee en hoeven dus ook niet zo nodig verder naar meer geluk op zoek te gaan.



De technologische geluksindustrie dendert echter flink door en trekt vaak een groot aantal personen aan die een beetje “ongelukkig” zijn en snel gelukkig wensen te worden met behulp van bijvoorbeeld een interessante nieuwe gadget.



Hier bij i-Mania.be hebben we altijd allerlei interessante gadgets beschikbaar. Maar in dit verhaaltje zullen we even focussen op een slim en draagbaar incoginto hulpmiddel.



Incognito?! Nee, dit artikel gaat niet over accessoires voor geheime agenten. Maar voor diegenen die het uiterlijk van een klassiek horloge prefereren maar toch iets meer wensen... dus heeft i-Mania.be daar precies het juiste polshorloge voor.



We hebben het hier over een intelligente smartwatch die je discreet op de hoogte van het laatste nieuws houdt. Met zo’n behoorlijk slim horloge kan jij je telefoon op afstand houden, maar toch nog op de hoogte gehouden worden van sms-jes, berichtjes en telefoontjes... terwijl je dankzij deze handige modeaccessoire toch nog een beetje anoniem blijft.



De zeer betaalbare X3 & X5 smart watches bevatten een rond 1.33 inch IPS touch-screen en bieden een Bluetooth verbinding voor connectie met andere slimme apparaten. Deze kiene maar compacte jongens beschikken onder meer over een stappenteller, wat wellicht de ideale motivator is om meer te bewegen!



Met de S9 smart watch kan je zelfs direct via het horloge bellen. Daarnaast kan je jouw telefooncontacten syncen en geeft het natuurlijk allerlei belangrijke gegevens weer, zoals gemiste oproepen, ontvangen berichten, etc. Dit alles wordt prettig gesynchroniseerd via een snelle Bluetooth v4.0 verbinding.



Net als vele andere smart watches van i-Mania.be kan het mooi vormgegeven DTNO.1 GS8 horloge en de K89 classic watch als een fitness tracker dienen met zijn ingebouwde bloeddruk en hartslagmeter. Het volgt je hartslag, stappen, bloeddruk en slaapkwaliteit. Een zogenaamde sedentaire reminder waarschuwt jou als je te lang stil hebt gezeten en het tijd is om jouw slappe spieren weer wat in beweging te brengen.



Door meer te gaan bewegen of sporten verklein je zeker deels de kans op ziektes die daar het gevolg van zijn. En jouw gewiekste horloge weet dat! Het allerkwiekste jongetje uit de i-Mania polshorloge klas is wellicht de KW88 smart watch met een fraai 1.39 inch capacitief AMOLED touch-screen scherm. Het bevat niet alleen een Quad core processor die op Android loopt, maar tevens een GPS functie.



Daarnaast biedt de KW88 allerlei interessante mogelijkheden via te installeren Apps, zoals voice-assistentie via Google en kan het scherm van dit al magnifiek uitziende horloge naar wens met allerlei thema’s ingesteld worden. Deze aantrekkelijke smartwatch is gebouwd met avant-gardistische innovatie en is voorzien van saffierglas, een aluminium behuizing en de best mogelijke touchscreen-technologie.



Wanneer jij denkt ook een stuk gelukkiger te kunnen worden met zo’n handige smart watch aan je pols, neem dan stiekem een kijkje in de uitgebreide collectie van i-Mania.be



Naast het oog wil het verstand natuurlijk ook wat... en zo’n i-Mania.be smart watch is daarvoor de perfecte match!





https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=x3+smart+watch



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=x5+smart+watch



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=s9+1.2+smart+watch



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=DTNO.1+smart+watch



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=k89+smart+watch



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=kw88+smart+watch



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=dm88+smart+watch



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=smart+watch