De GS8 smart watch van DTNO.1  is een horloge met een indrukwekkende batterij levensduur. Deze G8 heeft een roestvrijstalen ring en biedt een schermpje met gehard glas van 1.3 inch doorsnee.



Het heeft een aanraakscherm van 240 × 240 pixels om snel door zijn functies en instellingen te navigeren, evenals een ‘motion control’ om het horloge automatisch te activeren.



Deze GS8 smart watch van i-Mania wordt geleverd met drie verschillende vooraf geïnstalleerde wijzerplaten. Jij kan hier snel tussen schakelen door je vinger op het scherm te houden.



Als die drie vooraf geïnstalleerde ontwerpen niet naar wens zijn, dan is het mogelijk om online uit een grote keuze andere varianten te kiezen. Je kan deze vervolgens naar de G8 overbrengen door de horloge via een Micro USB kabel op jouw PC of laptop aan te sluiten.



De DTNO.1  GS8 smart watch heeft 3 werkstanden om uit te kiezen. Elke stand schakelt bepaalde functies in of uit om zo de levensduur van zijn batterij te maximaliseren:



Horloge / Watch. Deze modus schakelt de Bluetooth verbinding met jouw smartphone en de SIM opties uit. In deze stand kan de GS8 tot 120 uur meegaan.



Armband / Bracelet. De GS8 communiceert met jouw smartphone via Bluetooth 4.0. Het ontvangt oproepen en telefoonmeldingen. Jij kan tekstberichten lezen en deze beantwoorden, jouw contacten openen en oproepen doen vanaf het horloge. In deze stand is de GS8 nog steeds een respectabele 60 uur werkzaam.



Telefoon / Phone. Net als in de armband modus maakt de GS8 een Bluetooth verbinding met jouw telefoon. Bovendien worden er alsook SIM kaart functies toegevoegd (Ervan uitgaande dat jij een SIM-kaart hebt geplaatst), waardoor jij kan bellen en zelfstandig teksten kan verzenden. In deze staat gaat de batterij ongeveer 38 uur mee.



De DTNO.1 GS8 ondersteunt een 2G nano-simkaart. Deze functionaliteit kan handig zijn voor iedereen die contact wenst te houden zonder een telefoon te hoeven dragen. Dit kan erg nuttig zijn bij sportactiviteiten, of is wellicht een manier om een kind te monitoren zonder een extra telefoon nodig te hebben.



De GS8 biedt verrassend veel instellingen en mogelijkheden om uit te kiezen. Er zijn in totaal zeven menu opties tesamen met de weergave van een zogenaamde QC-code. Als jij deze code met jouw smartphone scant, dan ga je direct naar de download pagina van de bijbehorende telefoon app.



Zo is er de app ‘FunDoWear’ welke compatibel is met zowel Android als iOS telefoons. Hiermee kan jij verbinding maken met de GS8 en synchronisatiestappen, slaap- en hartslaginformatie met jouw horloge synchroniseren.



De GS8 van DTNO.1 heeft eveneens een ingebouwde bloeddrukmeter, een zeer gebruiksvriendelijke rekenmachine, kalender en stopwatch.



Welnu, wordt het voor jou ook niet de hoogste tijd om lekker smart te worden met zo’n slim DTNO.1 GS8 horloge van i-Mania.be?



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=GS8



Dit slimme nieuws was mede afkomstig van gadgetviper.com