De Olympische Winterspelen van 2018 staan voor de deur! Na een hoop gedoe met uitgesloten stoute sporters (de schijnheilige popie-dopie’s) blijven de goede echt ‘sportieve” dames en heren gelukkig over om er met z’n allen weer een groot sport-spektakel van te maken!



Ben jij er ook zo één: een ‘sister on the run’ die regelmatig een blokje hardlopend om gaat, of een brother die alleen of wellicht in teamverband flink atletisch van start gaat. Of je dit nu samen doet of puppie-in je uppie maakt niet zoveel uit. Als dat luie zweet er maar uit gaat en dan uiteraard het liefst zo aangenaam mogelijk.



Speciaal voor al deze super sportlievende gasten heeft i-Mania.be het ultieme sport-afleid-hulpmiddel: een brothers in arm-band. Ook geschikt voor dames, met of zonder ballen... eh, ik bedoel uiteraard stoer of niet. Oef... sorry, maar die zin floepte er even uit.



Die brothers in arm-band is een sport armband die specifiek voor jouw Samsung Galaxy, Apple iPhone of andere mobiel geschikt is. Het gaat hier echter om een aantal geselecteerde modellen, dus kijk even of die van jou er ook bijzit.



Maar indien het geval, dan zit je goed! In dat geval kan je lekker ontspannen luisteren terwijl je aan het fitnessen, joggen of zo bent. Wil je geen ontspanning maar luister je liever naar opzwepende muziek om je goed in beweging te houden. Natuurlijk kan je dan ook voor een ‘flat-belly en tight-booty’ cardio dance workout kiezen of een fitness latino party album opzetten!



Wat je ook uitkiest, het is altijd prettig om te weten dat jouw mobiel strak aan jou vastzit terwijl jij je sport-sessie afrondt. Het unieke ontwerp van de houder biedt gemakkelijke toegang tot alle telefoon functies zonder het hoesje te hoeven verwijderen.



Het zachte armband-hoesje is comfortabel en prettig verstelbaar. Je merkt bijna niet dat je het om hebt! En weet je wat ook heel handig is? Het duurzame materiaal is ook wasbaar!



Sporten is gezond en uiteraard niet alleen omdat je er flink fit van wordt. Positief naar prettige liedjes luisteren kunnen ook jouw sportprestaties een enorme boost geven.



Samen met een mobiele-sport-armband van i-Mania.be wordt sporten een stuk aangenamer. Doe jij ook gezellig en gemotiveerd mee?





https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=sport+armband+hoesje