Voor alle frankofielen en Verenigde Staten liefhebbers zijn de afgelopen weken behoorlijk spannend te noemen. Want voor de liefhebbers van al wat Engels is, is er voldoende gaande in de UK en USA.



In de UK

In de UK speelt zich uiteraard de steeds intensiever wordende Brexit opera soap af. De drama neemt toe en aan weerskanten van het kanaal leidt dit tot steeds meer stress en bijbehorende taferelen.



Vooral in het Britse parlement zit de spanning er flink in en worden de plotwendingen in de Brexit soap met de dag ingewikkelder. En als die bekende Big Ben niet onder renovatie was, dan zou die van al deze commotie wellicht wel behoorlijk van slag raken.



Maar er zijn ook voordelen voor de frankofielen aan deze zijde van het water: De lage pond veroorzaakt door de Brexit maakt de UK een stuk aantrekkelijker voor Nederlandse en Belgische toeristen!



Aan die lage pond zit echter ook een klein nadeel. Voor de Britten zijn buitenlandse reizen namelijk ineens een stuk duurder geworden en daarom vieren zij nu vaker vakantie in eigen land...



Dus wordt het wat moeilijker om het hotel van je keuze voor de komende zomer in de UK te reserveren. Je moet er nu echt op tijd bij zijn, anders kan je flink achter het net vissen. En zo zullen de lekkerbekken onder ons ook al snel die bekende Fish & Chips moeten missen!



Schotland lijkt op dit moment namelijk al bijna volgeboekt ten zijn, maar Wales heeft gelukkig nog wel beschikbaarheid. Cornwall en Devon zijn ook echt aan te bevelen. Veel mensen weten niet dat dit een prachtig, subtropisch gebied is in het zuidwesten van Engeland met zelfs palmbomen!



Therese May’s satirische politieke poppenspel op de Isle Britannica lijkt al behoorlijk op een aflevering van ‘Spitting Image’, een hilarisch programma die vooral in de tachtiger jaren erg populair was.



In de USA

Maar aan de andere kant van het grote water (de Atlantische Oceaan) is eveneens een andere grootheid als het gaat om drama. In de USA is er namelijk Donald Trump.



Er is van deze soap aldaar zelfs echte zeep verkrijgbaar in de vorm van een Donald Trump zeepkop: wat het zelfs een prima cadeau maakt voor al zijn politieke vrienden plus vijanden!



En of jij nu van hem houdt of hem haat, het maakt ons niet uit! Want of die muur er nu wel of niet komt en hoelang Trump ook nog op zijn stoel in het Witte Huis blijft zitten, die USA vlaggen blijven heus wel wapperen.



De USA blijft een grote aantrekkingskracht op mensen houden. Het wordt natuurlijk niet voor niets het land van de onbegrensde mogelijkheden genoemd.



En of jij nu geïnteresseerd bent in de natuur in het Wilde Westen, de skyskrapers in New York of het politieke centrum Washington... Die USA vlag zal je aldaar over zien hangen.



Hier in BE

Wil jij jouw liefde voor de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk ook iedere dag met je meedragen, kies dan voor zo’n fraai mobiel hoesje van i-Mania voor jouw tablet of smartphone.



i-Mania versterkt zo wel jouw voorliefde van alles wat met de UK en/of de USA te maken heeft. Plus mocht jij er werkelijk naartoe op reis gaan, dan heeft i-Mania daar eveneens speciale stroom adapters en zo voor klaar liggen!



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=UK



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=USA



Bevat informatie van o.a. verkeersbureaus.info