Weight management is oprecht een gewichtig onderwerp waar niet licht over gedacht mag worden. Maar als het werkt, dan word je zeker dikke vrienden met de producten die dit kunnen bewerkstellen.



Dit bovenstaande stukje tekst kan wellicht door sommige licht gevoelige personen al wat zwaar opgevat worden, maar het is dan ook iets waar niet luchtig over gedaan mag worden.



Ons goede leven

Ons goede leven biedt ons van alles wat ons hartje begeert. Ze zeggen daarnaast ook wel dat de liefde door de maag gaat en ook dat is overal volop goed te zien. Ikzelf, degene die dit blogartikel schrijft, kan hier alsook prima over mee praten.



Maar heel heel soms, zelfs als de dokter of jouw directe omgeving het niet direct tegen je zegt, is een beetje weight management niet eens zo verkeerd...



Positieve support

En of jij nu aan echt afvallen denkt, een beetje positieve support, of wellicht gewoonweg alles een beetje wenst te verdoezelen... Hier bij i-Mania zijn vast wel wat producten terug te vinden die jou hier bij kunnen helpen!



Laten we eens beginnen met een beetje verdoezelen of stiekem even iets een beetje ‘wegwerken’.



De allersnelste manier namelijk om iets te verbergen is door het wat te onderdrukken of weg te drukken.



Afslankende gordel

Wil jij jouw buikje even snel uit het zicht hebben? Kijk dan eens naar een afslankende gordel die je om je taille en buik wikkelt. Het mag dan misschien wel een beetje lichtelijk ‘de boel oplichten’ zijn, maar het werkt wel prima!



Sommige van deze speciale taille gordels helpen overigens perfect bij het fitnessen of andere krachttraining en assisteren bij het ondersteunen van jouw buikspieren bij flinke kracht uitspattingen.



Daarnaast zijn er eveneens sportgordels met allerlei elektronische programma’s welke door speciale trillingen jouw buikje kunnen verminderen.



Automatische ab riem

Deze zogenaamde automatische ab riemen kunnen jouw buikspieren aangenaam versterken, maar ze kunnen indien noodzakelijk eveneens gebruikt worden bij revalideren. Elektronische buikriemen zijn niet ontworpen om andere oefeningen te vervangen, maar ze zijn ontworpen als aanvulling op andere reguliere trainingsprogramma’s.



En ook heel fijn: Dankzij hun verschillende therapeutische massagestanden met diverse niveaus van instelbare intensiteit kunnen zij alsook meehelpen met het afvallen. Klinkt dat niet fijn?



Elektronische lipid machine

Ook heel uniek is de elektronische lipid machine, welke meehelpt bij het verkrijgen van een goede gezondheid plus bijbehorende schoonheid.



Het helpt idem dito bij het afslanken via een wel heel bijzondere methode, namelijk dankzij een warme infraroodfunctie. Een spiraalvormige masseerkop versnelt de vetverbranding door middel van trillingen van het onderliggende vetweefsel.



Het kan samen met heerlijke etherische oliën gebruikt worden om tegelijkertijd jouw huid aangenaam soepel te maken. Deze methode kan overigens op jouw gehele lichaam gebruikt worden.



Het ontwerp van deze lipid machine is het resultaat van onderzoek van een combinatie van traditionele Chinese geneeskunde plus welbekende acupunctuurprincipes. Het levert dan ook een therapeutisch effect indien het regelmatig toegepast wordt.



Stuk gemakkelijker

Afvallen en/of het corrigeren van bepaalde lichaamseigenschappen is vaak een heel gedoe. Het kan soms heel wat energie met zich mee brengen om het juiste resultaat te verkrijgen.



Maar als het eindresultaat naar wens is, dan is dit uiteraard dik verdiend. Weight management is niet altijd leuk om uit te voeren, maar i-Mania kan dit wel een heel stuk gemakkelijker voor je maken.



Maar let op: Jij bent zo mooi en aantrekkelijk als dat jij jouzelf van binnen voelt. Wij van i-Mania willen dat graag benadrukken. Wellicht kunnen bovenstaande producten jou een beetje extra meehelpen om dit nog ietsje meer te laten voelen.



Heel veel van jezelf houden

Dit is absoluut van groot belang, want heel veel van jezelf houden is een enorm pluspunt! Des te meer des te beter. LOVE urself XXXL wil ik dan ook graag zeggen!



weight-management