Als je net een glimmende nieuwe iPhone XS of iPhone XS Max hebt aangeschaft of dit binnenkort doet, dan heb jjij zeker leuke accessoires voor je nieuwe telefoon nodig.



Evenzo, als je thuis een ouder type iPhone 8, 7 of 6S hebt liggen, dan is het altijd leuk om deze prettig persoonlijk op te frissen met nieuwe accessoires.



We hebben hier bij i-Mania de beste hoesjes, draadloze opladers, lightning kabels, hoofdtelefoons en andere fraaie iPhone accessoires voor jou klaar liggen.



Indien jij een iPhone bezit, dan heb je bij i-Mania keuze te over als het gaat om modieuze accessoires. Je kan deze in elke kleur, stijl en materiaal verkrijgen. De ruime keus kan zelfs soms ronduit een beetje overweldigend zijn. Dus welke accessoires heb je eigenlijk nodig?



Een lighting kabel voor iPhone. De lightning kabels van i-Mania zijn leverbaar in allerlei verschillende kleuren en lengtes. Ze zijn superstevig, soms wat extra versterkt voor nog wat meer stevigheid, maar altijd aangenaam betaalbaar.



Een standaard (houder) en grip voor jouw iPhone. Als jij moeite hebt om jouw telefoon met één hand vast te houden, dan heb je misschien een vinger ring of vergelijkbare handgreep nodig. Deze leuke kleine houder is aan de achterkant van je iPhone te bevestigen.



Deze handgreep is alsook te gebruiken als een standaard wanneer je video’s wenst te bekijken of wanneer je die telefoon van jou gewoon op tafel wenst neer te zetten.



Een draadloze oplader. Indien je net een iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 8 of iPhone 8 Plus hebt aangeschaft, dan is een draadloze Qi oplader perfect om via de vrijheid van draadloos opladen nog meer van je mobiel te genieten.



Zo’n Qi oplader van i-Mania ziet er prachtig uit en heeft eveneens een slim ontwerp met een goede grip, zodat jouw telefoon tijdens het opladen er niet van af zal vallen. Ze zouden moeten samenwerken met alle ‘dunne hoesjes’, maar als de mobiele cases dikker worden kan dit het opladen bemoeilijken. Houd daar dus rekening mee!



Een hoesje. Een goed iPhone hoesje moet mooi en sterk zijn. Of je nu een robuuste case, een flip hoesje of een dunne back cover nodig hebt, hier bij i-Mania is altijd wel een ideaal iPhone hoesje voor jou.



Dual Bluetooth oordopjes. Deze draadloze earphones zijn via een Bluetooth V4.2 verbinding eenvoudig te ‘pairen’ met jouw iPhone of ander mobiel apparaat. Ze bieden een uitstekende geluidskwaliteit, creëen een optimaal 360 graden stereogeluid met een uitstekend basgeluid.



Een iPhone scherm protector. Wanneer jij een flink bedrag hebt uitgegeven aan een iPhone, wil jij uiteraard dat deze heel blijft. Indien je eenmaal een geweldig uniek hoesje hebt aangeschaft, moet je uiteraard ook om een stevige iPhone scherm protector denken.



Deze scherm beschermers van i-Mania zijn uiterst betaalbaar, eenvoudig te installeren, beschermen sterk tegen krassen en zijn natuurlijk speciaal vervaardigd voor iPhones.



Er zijn uiteraard nog veel meer handige accessoires voor de iPhone op te sommen. Wat echter belangrijker is om te weten is dat jij deze allemaal hier bij i-Mania kan vinden en dat ze allen prinsheerlijk thuisbezorgd worden!



Wat kan jij met jouw iPhone nou nog meer wensen!



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=iPhone



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=telefoon+houder



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=Qi+oplader



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=dual+Bluetooth+oordopjes



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=iphone+protector