Het idee dat een beschermengel over ons allemaal waakt, kan een enorme troost zijn. Sommige mensen geloven dat hun specifieke engel een spiritueel wezen is dat uitkijkt op hun welzijn. Geloof jij in engelen? Het zou wel moeten, want er zijn hier bij i-Mania ook angel eyes die hun ogen op jou gericht hebben... Of gaat het hier net even om iets anders?



‘Halo ringen’ 

Al meer dan een decennium zie je prachtige koplampen met LED dagrijverlichting op allerlei luxe auto’s zoals die van Audi en BMW. Dit ziet er erg cool uit, vind je ook niet? Vervolgens begon je ronde LED ‘halo ringen’ te zien op een heleboel andere auto’s. Hoe hebben zij dit gedaan, vraag jij je nu dan misschien af? Nou, lees hier maar hoe ook jij deze functie zelf simpel kunt toevoegen.



Wat zijn angels eyes? 

Ze worden heel veel dingen genoemd: angel eyes of engelenogen, demonenogen, halo lichten en nog veel meer, maar ze hebben allemaal dezelfde functie. 



Het is een collectie van LED lampjes in een ring rondom de hoofdkoplamp. De LED ring fungeert hierbij als een dagrijlicht. Met een laag stroomverbruik, een superlange levensduur en natuurlijk een supercoole look is dit dan ook een populaire upgrade.



Installatie angel eyes 

De eenvoudigste stap om LED halo ringen toe te voegen, is de koplampbehuizing los te halen en de LED ring er binnenin tegen plakken. Het correct elektrisch aansluiten moet daarbij uiteraard ook gebeuren. Sluit je engelenogen aan op je stadslicht en draai hier niet per ongeluk de zwarte met de rode bekabeling om, want jouw electronica in je auto kan daar niet zo heel goed tegen!



Zijn ze legaal? 

Angel eyes zijn toegestaan zolang het lichtbeeld versteld kan worden en er een scheiding is tussen het stadlicht, dimlicht en grootlicht. Volgens het internet mag je bij een apk maximaal 4 stadslichten voeren, dus als jij bijvoorbeeld jouw 5watt lampjes eruit haalt en hier jouw angel eyes ringen op aansluit, dan heb je gewoon een stadslicht dat 100% legaal is. Nou, is dat niet hemels geregeld?!



Hypnotiserend 

Des te dieper je in de angel eyes van je auto kijkt, des te meer je zal zien hoe deze i-Mania oplossing jouw auto bijzonder schoon verfraaid heeft. Of zoals het in het gelijknamige ABBA liedje gezongen werd: “ Kijk in zijn angel eyes. Eén blik en je bent gehypnotiseerd.”



Engelen bestaan! 

Jazeker dames en heren: engelen bestaan! En ik kan het weten, want ik zie ze regelmatig met glimmende ogen rondrijden! 



Dus maak jouw auto verlichting nu ook nog mooier en persoonlijker met de bijzondere uitstraling van angel eyes LED lampen van i-Mania. 



angel eyes