Welkom in de magische wereld van de bloesem!

Je zou een bloesem kunnen zien als een soort zichtbaar aurisch energiepatroon, of als het kruinchakra en de geest van een plant. En, zoals een etherische goeroe uit het feeënrijk, bezit elke bloem zijn eigen unieke wijsheid en metafysische leer. Wow, wie had dat ooit kunnen denken?!



In een nieuwe aarde schrijft Eckhart Tolle inderdaad: “Bloemen, vluchtiger, etherischer en delicater dan de planten waaruit ze zijn voortgekomen, zijn als boodschappers uit een ander rijk, als een brug tussen de wereld van fysieke vormen en het vormloze.”



Iets magisch!

Bloemen hebben dan ook iets inherent magisch. Terwijl ze groeien en bloeien, herinneren ze ons aan de cycli van het leven, evenals de transformaties die we allemaal persoonlijk zullen doormaken.



Het is dan ook niet voor niets dat de kersenbloesem zo populair is. Deze unieke bomen staan synoniem voor Japan en de lente. Deze prachtige roze formaties openen voor het eerst in begin april en genieten een maand lang van hun wolkachtige schoonheid.



Vluchtige aard

In Japan is hun korte bloeiseizoen een metafoor voor de vluchtige aard van het aardse bestaan. De kersenbloesem is kortstondig en etherisch. Ze moedigen ons aan geïnspireerd te worden door de toekomst en de dingen die nog komen, maar ook door een mini-tragedie, omdat hun vluchtige schoonheid slechts van korte duur en van voorbijgaande aard is.



Bewonderenswaardige schoonheid

Vanwege hun bewonderenswaardige schoonheid werden deze prachtige bloeiende bomen over het hele noordelijk halfrond in allerlei straten en parken geplant.



Zo ook in de lage landen. Wil je dus een kleine magische reis in de natuur doormaken? Doe dit dan in de wereld van de kersen bloesem.



Lente energie

De buitengewone bezienswaardigheden van de kersenbloesem luidt dus de komst van de lente, frisheid en vernieuwing in. Gebruik de kersen bloesem om deze opwekkende lente energieën binnen te halen en de dageraad van een nieuw begin te vieren.



Hun energie kan eveneens meehelpen bij de start van nieuwe projecten en doelen. Heb jij echter niet de beschikking over de aanwezigheid van de magische kersen bloesem, dan is er zeker nog geen nood aan de man (of vrouw) hoor!



In magie onderdompelen

Want hier bij i-Mania hebben we altijd wel een uniek kersen bloesem patroon telefoonhoesje voor je klaarliggen die jou in zijn magie kan onderdompelen! Of een ander type bloesem als jij dat liever hebt...



Welkom zou ik dan als laatste maar zeggen hier in de stralende i-Mania wereld van de bloesem die jij het gehele jaar heerlijk met jou mee kan dragen.



bloesem