Voedsel is één van de basisbehoeften van (de meeste) mensen. Dit maakt een keuken tot een onmisbare ruimte in ieder huis. Het kopen van het juiste keukengereedschap kan moeilijk zijn, omdat je ervoor moet zorgen dat wat jij koopt, ook een beetje nuttig is. Bovendien kan het zijn dat jij nieuwe cooking appliances of keuken gadgets moet aanschaffen wanneer jij bijvoorbeeld naar een nieuwe woonplek verhuist of wanneer je jouw bestaande keuken tools wenst te vervangen. i-Mania helpt je!



De verschillende kookgereedschappen 

Er zijn talloze kookgereedschappen. Het gebruik ervan varieert afhankelijk van wat jij aan het bereiden of koken bent. Sommige zijn van vitaal belang, andere zijn optioneel. Zo zijn lepels, kopjes, borden, messen en serveerschalen een (bijna) verplichte aanschaf. 



Koop bovendien keukengerei zoals een mixer, food processor of andere keuken gadgets die het werk tijdens het koken aangenaam vergemakkelijken.



Het materiaal van het keukengerei 

Keukenkookgereedschap kan van hout, aluminium, teflon of roestvrij staal vervaardigd zijn. Kies voor potten en pannen in een materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is. Kies voor het roeren in deze pannen voor lepels en pollepels van materialen die de potten en pannen tijdens het koken niet bekrassen. Koop bij i-Mania uiteraard keukengerei van hoge kwaliteit dat lang meegaat.



Waarom zelf koken 

Zelf koken heeft zijn eigen voordelen: het bespaart geld, kan leiden tot minder gewicht en is meestal gezonder voor jou dan een vette afhaalmaaltijd met zijn heerlijke mix van onbekende ingrediënten. 



Het probleem is echter dat we niet allemaal van koken houden. We waarderen echt wel de voordelen van een zelfgekookte maaltijd, maar we willen het zelden zelf bereiden... 



Gelukkig zijn er tal van goedkope i-Mania keuken gadgets die het bereiden van maaltijden gemakkelijker, sneller en aantrekkelijker maken. En werken veelal met slechts één druk op een knop.



Super betaalbare keuken gadgets 

Denk bijvoorbeeld aan een elektrische grill of crêpe maker, maar ook de hetelucht fryer waarbij je zonder (veel) olie toch nog de heerlijkste gerechten kunt klaarmaken. 



Vergeet ook niet de blender of juicer, want smoothies of gemixte vruchtensappen zijn een gouden standaard voor onwillige koks: ze zijn veelal heerlijk, gemakkelijk te maken en over het algemeen behoorlijk gezond voor je. 



Het kan ook verstandig zijn om een ​​rijstkoker met stomer aan te schaffen. Zet het apparaat aan en laat het voor jou koken. Voor groenten is er veelal een meegeleverde stoommand om alles van zalm tot courgette te bereiden met een minimale tussenkomst of inspanning van jou. Het is ook heel gemakkelijk schoon te maken. 



Snel koken kan al snel een nachtmerrie worden als jij niet over het juiste keukengereedschap of gadgets beschikt. Gelukkig biedt i-Mania een vracht aan fijne cooking appliances en accessoires om jouw leven in de keuken aangenaam te verrijken... of je nu graag kookt of niet! 



gadgets


cooking appliances