Heb jij ooit van de term ‘engel op aarde’ gehoord? Ach welnee, dit zijn absoluut geen perfecte en ongerepte individuen, maar ja... Het is mogelijk, dat je er zelf een zou kunnen zijn! Tenzij dat je denkt een bengel te zijn, wat wellicht een ontdeugende engel is!



De term engel op aarde kan er direct voor zorgen dat jij je wel even op jouw achterhoofd wilt krabben. Want als jij aan deze woorden denkt, dan stel jij je misschien mensachtige wezens voor, gedrapeerd in wit linnen en zwevend boven de wolken.



Hun witte vleugels kunnen in dat geval goudkleurig zijn en hun gehele gezicht kan alsook opgloeien met een wit licht. Zie je het al voor je? Welnu, dit is niet wat we in dit geval onder een aardengel verstaan. Het is iets wezenlijkers en iets, ja wacht er maar even op: een persoon die meer voeten op of in de aarde heeft en dus was praktischer!



De echte engel op aarde

Een engel op aarde is min of meer ook maar een mens. Maar dit is een bijzonder type mens, die voelt dat die een beetje vreemd is aan deze wereld: Hij of zij past meestal nooit echt in een groepje, een club of samenleving.



Aan de andere kant hebben zij het gevoel dat ze op pad zijn gezonden voor een hoger doel. We hebben het hier niet over iets religieus. Een hoger doel is in dit geval een hoger bewustzijn: een gevoel om erop uit gestuurd te worden om het leven voor andere mensen te verbeteren.



Een meer diepgaande uitleg

Een engel op aarde, of vergelijkbare wezens, is een zogenaamde lichtwerker, die hun positieve eigenschappen kunnen kanaliseren naar anderen, naar diegenen die anders wellicht onbereikbaar zijn.



Als je denkt dat jij of iemand die je kent een aardengel kan zijn, bestudeer dan even enkel van de volgende indicatoren om je te helpen.



Artistiek

De meeste aardse engelen zijn op de één of andere manier artistiek, of het nu gaat om schilderen, beeldhouwen of muzikaal ingesteld te zijn. Zelfs genezende kunsten zijn overal aanwezig waar deze speciale individuen zich begeven.



Gemakkelijk overweldigd

In sociale situaties kunnen deze unieke individuen overweldigd overkomen. Dit komt omdat zijn een overvloed aan energie uitstralen wanneer ze omringd worden door grote groepen mensen. Deze energie kan soms behoorlijk krachtig aanvoelen.



Liefde is verslavend

Het voelt natuurlijk voor de engel op aarde aan om pure liefde te verspreiden. Vaak, wanneer anderen geen moeite doen om lief te hebben, kunnen zij deze emotie wel gemakkelijk uiten. Ze voelen zich dan ook aangetrokken tot de meer liefdevolle sferen.



Mensen voelen zich tot hen aangetrokken

Velen zullen zich sterk aangetrokken voelen door de pure energieën van de aardengel. Anderen zullen al snel over hun problemen en zorgen willen praten om zo een diepe connectie te voelen met deze unieke ‘hemelse’ invloed.



Acceptatie

Aardelengelen hebben de neiging mensen te accepteren zoals ze zijn. Ze zijn veelal ruimdenkend en afstandelijk van het (ver)oordelen.



Zeer intuïtief

Aardengelen hebben het vermogen om snel het verschil in te zien tussen negatieve en positieve situaties. Ze kunnen van veraf gevaar aanvoelen en ze kunnen eveneens verstandige, goed doordachte beslissingen nemen. Dit komt omdat hun intuïtie behoorlijk krachtig is ontwikkeld.



Dit zijn slechts een paar kenmerken van een engel op aarde. Dus het gaat er hier niet om dat iemand, net als Rivella, een beetje vreemd maar wel lekker aanvoelt. Het gaat er gewoon om dat er soms engelen zijn die als mensen met ons meelopen, met oude zielen en harten van goud, waardevolle herinneringen en veel onverteld verhalen.



Ben jij ook een beetje in de ban van dit idee of ben je ook gewoon een engel op aarde, dan kan jij hier bij i-Mania allerlei fraaie en gelukzalige artikelen krijgen die jou ieder keer weer aan het bestaan van engelen doet denken. Zien is namelijk geloven!