Tech cadeaus zijn perfect voor Valentijnsdag en wij van i-Mania zijn hier om het te bewijzen!



Weet je wat betere Valentijnsgeschenken dan bloemen en chocolaatjes maken? Wat dacht je van drones, slimme hubs of een back-up batterijlader.



Als je indruk wilt maken op die ene speciale persoon (ik bedoel die geliefde van je) dan zijn technische cadeaus waar je het mee kan doen. Om die redenen hebben we een paar van onze favorieten verzameld, zodat jij je Valentijn diep in het gadget hart kan raken!



Maar... Denk niet (enkel) aan jezelf als ontvanger van zo’n geweldig technische geschenk. We dagen jou uit!



Je kan niet de fout gaan met een stijlvol smartwatch. Een slim ontworpen en strak uitziende smartwatch is een stijlvolle aanvulling op je partners garderobe. Ze beschikken vaak over verwisselbare bandjes, zodat het gemakkelijk met iedere outfit gecombineerd kan worden.



Blijf verbonden met een externe power bank. Geef jouw partner het geschenk om nooit meer zonder mobiele stroom te zitten. Zo’n compacte power bank biedt meestal voldoende oplaadcapaciteit voor al jouw partner’s USB apparaten. Dus... Geniet van de Power van USB Love!



Maak betere selfies met een quadcopter camera drone. Wie zegt dat vliegende drones niet romantisch kunnen zijn? Een perfecte drone kan veelal met één druk op de knop flips uitvoeren en wordt vaak geleverd met een HD camera voor een ultiem geïmproviseerde fotosessie.



Moet van katten houden. Maak je significante persoonlijke uiterlijk nog schattiger met deze decoratieve hoofdtelefoons. Deze super-cute accessoires zijn er in verschillende kleuren en hebben zelfs verlichte oren!



Een lightning naar USB kabel van Benks is bij i-Mania beschikbaar voor een geweldige prijs en helpt de iPhone of iPad van jouw Apple gadget lover snel met opladen. Dit aanbod geldt uiteraard ook voor USB-C en Micro verbonden geliefden. De liefde van de man (maar ook vrouw) gaat door het draad denk ik dan maar...



Een LED make-up spiegel. Verwen de make-up liefhebber met een high-tech spiegel met verlichting: een must en ideaal hulpmiddel voor elke vrouw!



Verlies nooit meer sleutels met een sleutel tracker, want deze slimme sleutelzoeker (kan worden bevestigd aan het item van jouw keuze) gebruikt een speciale tracking app om in een mum van tijd verloren sleutels terug vinden. De aanbieder van dit super-fijne cadeau wordt vooreeuwig vereerd!



Eén van de fraaie i-Mania bamboe of aluminium dock houders. Want zo’n stijlvol oplaadstation laadt alle telefoons en tablets modieus en modern op. Er zijn eveneens hele fraaie exemplaren voor de Apple Watch of combo’s ervan voor gebruik met de iPhone.



En indien alle andere geschenk ideeën falen, ga dan voor goud (!) met een goudkleurige (draadloze) hoofdtelefoon. Want niets zegt ‘I love you’ en ‘Ik luister naar jou’ beter dan een Baseus Encok D01 of Xiaomi Mi Beryllium koptelefoon van ‘echt’ goud... (althans, in ieder geval de kleur).



Dus, als jij op zoek bent naar iets anders dan een bos bloemen om jouw lover deze aankomende Valentijnsdag cadeau te doen, dan is het fijn om te weten dat technische artikelen het perfecte cadeau zijn. Want deze gadgets of accessoires van i-Mania zijn veelal uiterst functionele items die niet na enkele dagen gaan verwelken!



Valentijns cadeaus van i-Mania.be zijn superfijne ‘blijvende’ geschenken!



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=smart+watch



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=power+bank



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=drone



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=kat+hoofdtelefoon



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=Lightning+kabel



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=USB-C+kabel



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=USB+Micro+kabel



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=make-up+spiegel+led



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=sleutel+tracker



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=dock+houders



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=Baseus+Encok+D01



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=Xiaomi+Mi+Beryllium



Deze cadeau ideeën zijn afkomstig van mashable.com en hellogiggles.com