De liefde voor mobiel gamen is het afgelopen decennium heel snel toegenomen en veel game ontwikkelaars hebben moeite om de juiste Bluetooth gamepad controllers te ontwikkelen of koppelen om deze spelervaring nog spannender te maken. IPEGA biedt uitkomst!



Super coole gamepads

De populaire IPEGA gamepads zijn producten van een groot, door Hongkong gefinancierd hightechbedrijf genaamd Shenzhen Ipega Electronic Technology Co. Ltd. Zij doen aan wetenschappelijk ‘gamings onderzoek’, het ontwerpen, ontwikkelen en uiteraard de productie van super coole gamepads en accessoires voor Apple iOS, Android en Windows gerelateerde gadgets.



Deze fabrikant van game-accessoires heeft reeds 24 jaar ervaring en is zelfs door Apple geautoriseerd om veel Apple randapparatuur accessoires en zo te produceren. Tegelijkertijd zijn ze ook een zogenaamde OEM onderneming voor SONY, Microsoft, Nintendo, Lenovo, Huawei en andere bekende internationale merken.



Vecht voor de beste gameplay!

In de huidige markt zijn er veel controllers om uit te kiezen en ze zijn veelal in verschillende lay-outs en formaten verkrijgbaar. Dus, hoe kan jij het beste product kiezen? Welnu, IPEGA game controllers bieden een volledige aandacht voor alle mogelijk effecten behorende bij jouw game ervaring.



Plus de hoge kwaliteit IPEGA gamepads leveren een unieke interactie tussen de virtuele en de werkelijkheid.



Serieuze gamer

Wanneer je een serieuze gamer bent, dan wil jij er zeker van zijn dat die controller die je koopt goed is voor langdurig gebruik. Dit betekent dat het goed vervaardigd en ontworpen moet zijn om de tand des tijds te doorstaan.



Denk eveneens aan het gebruik en de compatibiliteit van controllers met verschillende consoles. Het is dus praktisch om te weten dat een Bluetooth controller van IPEGA met al zijn actieknoppen, een gamepad is die alle populaire spellen kan spelen!



Bluetooth zonder drivers

IPEGA biedt via i-Mania indrukwekkende draadloze Bluetooth controllers technologie die naadloos een flink scala aan PC, iOS en Android games ondersteunt. Je kunt ‘m zelfs verbinden met je Bluetooth mobiele telefoon zonder enige drivers te hoeven gebruiken!



Dus als het gaat om superieure functionaliteit en gebruiksgemak, dan kan je echt niet verkeerd gaan met een draadloze IPEGA Bluetooth gamepad van i-Mania!



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=IPEGA



Via 10bestproduct.com, tenbestproduct.com & ipega.hk