Het leven van een Fevelove Glamour girl



Jouw leven zal zo glamoureus of saai zijn als dat je het zelf toestaat. Dus laten we ons om deze reden eens verdiepen in de wereld van de glamour, zullen we?



Het woord glamour is afkomstig van de Schotse term ‘gramarye’ wat betovering, magie of charme betekent. Glamour is een energie van mysterie en gratie, het overstijgt al het gewone en neemt ons mee op een prachtige reis naar een betoverend leven.



De definitie van een glamour girl, is een meisje of vrouw wiens uiterlijk of levensstijl volgens populaire normen glamoureus wordt geacht. Het is vaak een mooie vrouw die aantrekkelijke sexy kleding plus bijbehorende make-up draagt.



Als jij ook zin hebt om glamoureus te leven, dan zijn hier een aantal tips:



Bepaal het soort wereld dat je wenst te leven en creëer die zo goed mogelijk voor jezelf. Probeer elke dag die essentie van jouw eigen droomwereld te beleven. Giet volop glamour in jouw lifestyle en weet: het zijn vaak de kleine dingen die het meest glamoureus aanvoelen.



Pas je leven simpel aan. Glamour wordt binnenin de eenvoud uitvergroot. Kleed je altijd perfect aan. Weet echter: glamour gaat zoveel verder dan stijl alleen. Hoe jij je over jezelf voelt, dat wordt vervolgens uitgedrukt in alles wat je doet, dus ook in hoe jij je kleedt. Draag prachtige lingerie, de parels van je oma of iets anders dat het gewone overstijgt.



Creëer een waas van geheimzinnigheid over je heen. Deel alleen dat van jezelf aan de wereld wat als waardevol ervaren wordt. Cultiveer tevens je rust. Er is niets betoverends aan een gestresste, gehaaste of dramatische dame. Beheers je eigen geest en laat je niet dus niet door jouw omgeving beheersen.



Verliefd worden is ook absoluut een aanrader! De wortel van glamour is namelijk romantiek. Een vrouw die verliefd is op en in haar leven is verleidelijk en bedwelmend. Haar energie magnetiseert mensen, haar kansen en nog veel meer.



Cultiveer je geest. Trakteer jezelf op kunst, cultuur, muziek, kortweg alles dat inspireert en wat jouw intellectuele groei ook maar verbreedt.



Ben niet geobsideerd over je uiterlijk. Hoewel het belangrijk is om jezelf optimaal te presenteren op een manier die voor jou goed aanvoelt, is het niet aantrekkelijk om je erover te obsederen.



Aan het eind van de dag is glamour een gevoel dat je van binnenuit cultiveert en wat je uitdrukt in alles wat je doet. Geniet van wie je bent en zorg goed voor dat mooie, unieke persoon! Want al het goede begint van binnenuit.



Draag kleding die goed bij jouw natuurlijke lichaamsvorm past, zorg dat alles overeenkomt en zorg voor een goede houding. Zorg er tevens voor dat zelfs als je je geen dure kleding kunt veroorloven, je wel de perfecte accessoires meedraagt die je de kleren flink opfleuren en jouw outfit er duurder plus chiquer uit laat zien. Een goed glimmend horloge is al bijna een verplichting, maar nog verstandiger is een stijlvol Fevelove hoesje van i-Mania voor jouw mobiel.



Nou, vertel me eens, hoe wil jij nu nog meer betovering aan je glamour girl leven toevoegen?



i-Mania helpt je wel mee aan een classy Fevelove leven!





https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=Fevelove