Alle huisdieren moeten van tijd tot tijd wel eens vervoerd worden, of het nu gaat om jaarlijkse afspraken met de dierenarts, een vakantie, verhuizing of als jij en je kat of hondje samen graag rondreizen... gewoon voor de lol! Een outdoor travel case van i-Mania voor je huisdier zal dan zeker enig effect hebben op hoe comfortabel en gelukkig jouw huisdier reist, dus is het zeker de moeite waard om er de juiste variant voor te vinden.



Groot genoeg maar toch veilig 

En alhoewel het lijkt alsof het kopen van een relatief ruime reistas of case altijd de beste keuze is, is een nauwsluitende pasvorm wellicht het beste voor korte reizen, aangezien katten zich bijvoorbeeld in wat kleinere ruimtes doorgaans veiliger voelen. 



Dat geld ook wel een beetje voor een (kleine) hond. Je moet voor jouw puppie of woef een reistas uitkiezen die groot genoeg voor jouw hond is om in te staan en zich om te draaien. 



Een andere belangrijke overweging is beveiliging. Sommige cases zijn meer ontsnappingsbestendig dan andere, waarbij stevige plastic dragers doorgaans een veiligere oplossing bieden dan dragers gemaakt van zachtere materialen.



Dicht tegen je aan nestelen 

Als je graag wandelt of fietst, maar je wilt je kat of hondje niet achterlaten. Neem hem of haar dan mee op je tocht met een kat- en hondvriendelijke backpack. Het beestje kan zich zo dicht tegen je aan nestelen terwijl het geniet van de bezienswaardigheden en geluiden. 



Zo’n backpack voor huisdieren moet natuurlijk wel ruim genoeg zijn voor je hond of kat, voor goede ventilatie zorgen en jouw huisdier uiteraard veilig vasthouden.



Een comfortabel bedje 

Ja natuurlijk moet je harige vriend met je mee op reis kunnen! In een outdoor reistas of case van i-Mania kunnen ze veilig rusten en toch zien wat er precies aan de hand is. En na aankomst tover je sommige exemplaren simpel om tot een comfortabel bedje. 



Je kunt voor dit laatste ook voor een unieke tent voor je miew miew of woofie kiezen. Wat dacht je van een tipi voor je Fifi met haar of zijn eigen ligmatje. We weten wel zeker dat jouw huisdiertje dol op een eigen huisje zal zijn die een veilige en knusse ruimte aanbiedt. Een privéruimte waar jouw hond en/of kat zich perfect op hun gemak en comfortabel kunnen voelen. 



En de ontwerpen van zo’n tentje passen ook goed bij jouw interieur. Dus zowel je huisdier als jijzelf zullen er dol op zijn! Het is eenvoudig op te zetten en weer op te vouwen, plus tevens licht van gewicht en draagbaar.



Aangenaam eigen mini-huis 

Als jij op zoek bent naar een outdoor draagtas of case voor jouw huisdier, dan bent je hier bij ons op het juiste adres aanbeland, want wij hebben hier een ruime collectie van. Hetzelfde geldt voor een aangenaam eigen mini-huis voor jouw huisdier in de woonkamer of elders. 



Zo hebben wij van i-Mania altijd wel een veilige schuilplaats voor jouw huisdier om mee te reizen, om in te spelen of een dutje in te doen. Zo is iedereen blij! 



https://www.i-mania.be/outdoor-reizen-huisdier-draagtas-tas-comfortabele-ruimte-capsule-draagbare-huisdier-ademende-handtas-oranje.html?fee=51&fep=415751



https://www.i-mania.be/driehoek-puppy-kat-huisdier-buiten-tent-huisdier-bed-anker.html?fee=51&fep=372123