De Gadget Lover

De ‘Gadget Lover’. Deze term is ontstaan om op ons te lijken: de liefhebbers van onze gadgets van i-Mania.nl waar we niet een dag zonder kunnen leven. We zijn geobsedeerd en dit is wellicht een probleempje dat we zelf hebben gecreëerd.



De gebruiker is de hoofdpersoon. Wij veranderen vanwege onze gadgets en deze transformatie leidt eveneens tot een verandering in de maatschappij.



En alhoewel al die gadgets voor sommigen een probleem blijkt te zijn, ligt het echte probleem aan het eind van de dag soms bij de mens zelf. Want als technologie ons gek maakt, is het dan niet onze eigen verantwoordelijkheid om ons hiervan te ontdoen.



Of... omarmen we het juist liever met de juiste gadgets, hulpmiddelen en tools via i-Mania.be om ons bestaan pas echt volmaakt te complementeren!



De schrijver William Powers zegt dat we gefascineerd zijn door de uitbreidingen van ons eigen lichaam (of te wel een soort narcisme!). Gadgets projecteren ons buiten onszelf en wij houden daar enorm van en zo werd eveneens de bijnaam ‘Gadget Lover’ gevormd.



Hot en Cool

Al die verschillende gadgets hebben volgens hem echter op een verschillende manier invloed op ons. Er zijn namelijk twee soorten technologieën: ‘hot’ en ‘cool’.



Een ‘hot’ technologisch item is minder intens maar overweldigt ons wel met informatie en stimuli. Een ‘cool’ product is minder intens maar nodigt de gebruiker desondanks uit om deel te nemen aan de ervaring, om zeg maar ‘lege plekken’ in te vullen.



Powers geeft als voorbeelden de ‘hot’ radio en de ‘coole’ TV. De radio is ‘hot’ omdat het aan de ene zijde meer informatie aanbiedt en die andere kant er minder krijgt. Een ‘coole’ technologie zou de televisie moeten zijn omdat het meer de kijkersbetrokkenheid zoekt.



Het punt van dit alles is dat jijzelf alle macht in handen hebt. Als je eenmaal weet dat jij jouw eigen ervaringen vormgeeft, dan zullen al die gadgets niet meer zo'n groot probleem zijn.



Het gadget geluk

In feite kan jij dan vervolgens de temperatuur van de gadgets affectie in jouw leven zelf regelen, waardoor jij persoonlijk de thermostaat van je gadget geluk creëert!



Ieder jaar biedt de wereld van technologie ons snellere CPU’s, fraaiere ontwerpen en betrouwbaardere connectiviteit om al onze gadgets met ons en met elkaar beter te helpen communiceren.



En dat is waarom gadgets zulke geweldige geschenken zijn. Ze amuseren ons niet alleen. Ze kunnen ons meehelpen problemen op te lossen waarvan we niet eens wisten dat ze oplosbaar waren...



Eindeloze mogelijkheden

En eveneens ons persoonlijk assisteren een toekomst van eindeloze mogelijkheden aan te bieden. De beste gadgets cadeaus die jij op Valentijnsdag of elke andere bijzondere gelegenheid (aan jezelf of een ander) kan schenken, die vind je hier!



Want de beste betaalbare gadgets en technische cadeaus van nu zijn verkrijgbaar bij i-Mania !!!



https://www.i-mania.be/



Naar een idee van medium.com & wsoe.org