Wij hier van i-Mania geloven dat de beste manier om een zinvol leven te leiden is door middel van duurzame en positieve relaties met anderen. En de juiste levenswijze, gadgets plus tools dragen hier aan bij!

'



Wij willen dit graag het ‘diamond leven’ noemen!



Diamond life

De meest bekende ‘Diamond life’ die we kennen is wellicht het gelijknamige debuut album van de zangeres Sade, die met haar eerste album in 1984  wereldwijd behoorlijk enthousiast ontvangen werd. Bekende nummers hiervan zijn ‘Smooth operator’ en ‘Your love is king’...



Zelfs vandaag de dag is dit album nog een muzikaal pareltje te noemen!



Ruwe diamant

De schrijver Tony Scott publiceerde in 2013 zijn eigen ‘Diamond life’ ervaring. Daarin schrijft hij dat je leven wordt gecreëerd als een ‘ruwe diamant’.



Het doel van jouw leven kan enkel worden onthuld als jij de ‘Diamond Life Formula’ ervaart. Je moet namelijk ‘gevormd, gesneden, gebeiteld, verfijnd en gepolijst’ worden, alvorens jouw ware waarde en schoonheid gezien kan worden.



Hitte, druk en tijd zijn de belangrijkste ingrediënten bij de vorming van een echte diamant. In ons eigen leven moeten we volgens Scott met soortgelijke processen omgaan.



Jouw diamant leven

Hoe jij hier persoonlijk mee omgaat, hoe je iedere fase hiervan verwerkt, bepaalt de betekenis van jouw diamant leven.



Het ‘Diamond Life’ manifest van Tony Scott is zodoende een eenvoudige leidraad voor het brengen van richting in je leven, om via transformatie die leidt tot een zelfactualisatie te bepalen wie jij daadwerkelijk in het echt bent!



Levenslessen

Al met al bestaat jouw diamond levensreis zodoende uit wijze lessen en hulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen jou te helpen ontdekken wat jouw levensdoel mag zijn in dit moderne leven.



Want wie wil nou niet meer dan een standaard schakeltje in het maatschappelijke leven zijn? Om deze reden biedt i-Mania tal van unieke producten met een diamanten thema, om jou te overtuigen van hun schoonheid of als aanvulling op de diamond die jij zelf bent... Gepolijst of niet!



En indien jij hier nog nooit eerder over nagedacht had, wellicht wordt zo’n i-Mania diamond life dan ook wel jouw eigen persoonlijke levensstijl. Wordt dat niet heerlijk glimmen?!



diamond


diamant