Thuis je eigen nagels verzorgen is gemakkelijker dan je denkt en bespaart jou veel geld bij de nail of nagel salon. Hier in het assortiment van i-Mania hebben we allerlei handige hulpmiddelen om jouw vinger en teen nagels er op en top verzorgd uit te kunnen laten zien!

Tips verzorging

Mooie handen en mooie nagels hebben staat natuurlijk bovenaan jouw persoonlijk verzorgingslijstje als je een beetje goed voor de dag wenst te komen. Dus geef ze dagelijks de aandacht die ze echt wel nodig hebben:  • Was ze dus regelmatig, maar nooit met heet water.

  • Gebruik niet-uitdrogende zeep, zoals Dove, Neutrogena of een vloeibare zeep zoals Cetaphil.

  • Spoel ze goed af en dep ze droog, maar wrijf niet.

  • Gebruik handcrème in plaats van lotion. Het is niet alleen dikker, maar gaat ook langer mee.

  • Vermijd geparfumeerde crèmes.

Nou, dat is al het halve begin van de juiste zorg om jouw handen (en voeten) gelukkig door het leven te laten gaan.Sterke, gezonde nagels kunnen een indicatie zijn van een goede gezondheid, maar soms zijn die nagels van je niet zo sterk als dat jij wel zou willen.

Versterkende tips

Gelukkig is er goed nieuws! Het is namelijk mogelijk om met de juiste levensstijl en gewoonten de kwetsbare nagel of nail te versterken. Hier zijn enkele handige tips:  • Gebruik een vitamine H of B8 supplement. Biotine kan niet alleen meehelpen haar en nagels te versterken, maar het helpt ook het zenuwstelsel van het lichaam goed te laten functioneren. Het kan worden gevonden in voedingsmiddelen zoals sardines, gekookte eieren en peulvruchten, of je kan een vitamine B supplement nemen.

  • Stel je handen en voeten zo weinig mogelijk bloot aan water. Te veel in water laten weken kan ervoor zorgen dat je nagels zwak en broos worden. Draag dus bijvoorbeeld handschoenen tijdens het afwassen.

  • Blijf gehydrateerd. Zonder voldoende vocht kunnen nagels broos worden en gemakkelijk breken en afpellen. Door voldoende water te drinken houden ze namelijk vocht vast en blijven ze sterk.

  • Houd je nagels aan de korte kant. Lange nagels zullen eerder breken en aan dingen vast komen te zitten, terwijl kortere nagels sterk blijven.

  • Verander hoe je je nagels vijlt. One Direction is niet alleen de naam van een jongensband, maar het geeft tevens aan dat als jij slechts in één richting vijlt en voorzichtig de zijkanten van de nagels behandeld, ze minder snel verzwakken.

LOVE je nagels

En dit alles kan je uiteraard prima in orde maken en bijhouden met een vertroetelende nail of nagel verzorgingskit van i-Mania. Dus LOVE je nagels, dan kan jij daarna eerlijk zeggen: “Ik ben niet perfect, maar mijn nagels zijn dat wel!”nail


nagel