Een luchtreiniger of air purifier in de auto staat niet bepaald bovenaan de lijst met items die de meeste automobilisten nodig achten. Maar zo’n luchtreiniger is absoluut geen weggegooid geld. Want als je bedenkt hoeveel geld mensen bij de drogist voor tabletten of sprays uitgeven om wat verlichting te krijgen voor luchtwegkwalen en mogelijke allergiesymptomen, dan is het geld wat je aan een purifier van i-Mania voor in de auto spendeert meer dan waard!



Wat is een air purifier 

Luchtreinigers helpen om onzuiverheden uit de lucht die we inademen te verwijderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: stof, pollen, huidschilfers van huisdieren, rook, schimmelsporen en andere luchtverontreinigende stoffen. 



De meeste luchtreinigers gebruiken een geweven materiaal om deeltjes op te vangen terwijl deze proberen te passeren. Dit geweven materiaal of luchtfilter verzamelt de opgevangen deeltjes. Dit filter moet regelmatig schoongemaakt of vervangen worden.



Waarom heb je een auto luchtreiniger nodig 

Onmiddellijke effecten van een slechte luchtkwaliteit zijn irritatie van de ogen, de neus en de keel. Naast hoofdpijn, kunnen duizeligheid en vermoeidheid ook symptomen zijn die verband houden met een slechte luchtkwaliteit in de auto. 



Een purifier voor in de auto is vooral aan te raden wanneer je in een drukke stad woont, vaak in de file staat en tevens in situaties waarbij smog funest voor de luchtkwaliteit in jouw voertuig is.



De voordelen van een auto air purifier 

De formele voordelen / toepassingen van een auto luchtreiniger zijn: 



Het elimineert giftige deeltjes uit de auto: de auto purifier helpt bij het elimineren van de giftige elementen die in de lucht aanwezig zijn. Deze giftige deeltjes zijn niet per se in de auto aanwezig, maar kunnen ook afkomstig zijn van de aanwezige lucht erbuiten. 



Het is goed voor astmatische patiënten, want personen die aan astma lijden, kunnen zelfs geen moment een slechte omgevingslucht verdragen. Door het gebruik van een auto luchtreiniger kunnen astmapatiënten de verlichting krijgen die ze nodig hebben, wat vooral tijdens het autorijden het gebruik van een inhalator kan verminderen.



De beste luchtkwaliteit 

Na dit bovenstaande te hebben gelezen, kan je al snel concluderen dat een auto luchtreiniger een veelzijdige, functionele en effectieve gadget is. Het biedt de beste luchtkwaliteit voor het verbeteren van jouw autoritervaring en jouw gezondheid, terwijl jij je ook geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid van jouw gezin. 



Een purifier van i-Mania voor in de auto is een uiterst handig en compact apparaat, die overal in de auto geplaatst of gemonteerd kan worden. En elke keer dat jij weer in jouw auto stapt en de weg opgaat, zullen jij en jouw gezin zeker in een heerlijke veilige lucht zitten! 



https://www.i-mania.be/e-f1-auto-anion-air-purifier-usb-aromatherapie-hepa-auto-luchtreiniger-met-paneel-gebaarbediening.html



https://www.i-mania.be/baseus-acjhq-01-auto-micromolecule-formaldehyde-purifier-black.html