Camera’s op smartphones hebben de manier veranderd waarop wij foto’s nemen en delen. Een probleem van de ingebouwde phone lens is echter dat het met een vast brandpuntsafstand werkt die niet geschikt is voor ieder onderwerp die je ermee zou willen vastleggen.



Om deze tekortkoming op te lossen kan je kiezen voor een compactcamera, Mirrorless of DSRL camera, maar aangezien je verknocht bent aan het gebruiksgemak van je mobieltje en deze waarschijnlijk bijna altijd bij je hebt, zou je kunnen kijken naar andere opties om de mogelijkheden van je smartphone camera te verbeteren.



Wij van i-Mania.nl hebben goed nieuws, want daarvoor ben jij hier op het juiste adres! Wij bieden namelijk een groot aantal lensaccessoires voor de iPhone of Android mobiel aan die je eenvoudig kunt bevestigen of met je apparaat kan verbinden.



Op deze wijze kan je jouw eigen fotografische vaardigheden en die van je smartphone nog verder uitbreiden, zonder de mogelijkheid te verliezen om deze afbeeldingen super gemakkelijk te uploaden en te delen!



Hier bij i-Mania hebben we allerlei betaalbare lensadapters die het gezichtsveld van jouw smartphone camera lens direct behoorlijk uitbreidt.



Je kan kiezen voor een alles-in-één-set die geleverd wordt met allerlei lenzen die flink wat mogelijkheden aanbieden, waaronder een fish-eye-lens en een gecombineerde macro / groothoeklens. Veel van deze sets bestaan uit een constructie met een klemmetje, die je gewoon over je camera heen bevestigt wanneer je ‘m gebruiken wilt. Of er zijn speciale hoesjes met lenzen die je direct over je mobiel plaatst. Gemakkelijker kan het haast niet.



Als je ingezoomde foto’s wenst, maar je kan absoluut niet dichter bij je onderwerp komen, dan is een telescoop of telefoto lens de beste keuze. Met zo’n telelens leg je namelijk ook op afstand de mooiste foto’s en video’s vast!



Hier bij i-Mania hebben we tevens allerlei handige semi-professionele smartphone lens sets met handige toebehoren, zoals een selfiestick, statief en afstandsbediening. Ook zijn er diverse speciale camera cages voor je smartphone leverbaar die je al bijna een pro-director maken!



Over directors gesproken. Wist je dat de award-winning regisseur Steven Soderbergh zijn allernieuwste film ‘Unsane’ compleet met een iPhone 7 Plus heeft gemaakt.



Er zijn daarnaast nog veel meer bioscoopfilms die volledig met een smartphone zijn geschoten. Zo heeft Sean Baker zijn gehele 2015 film ‘Tangerine’ met behulp van drie iPhone 5S mobieltjes en eveneens een clip-on lens opgenomen!



Zo zie je maar weer: iedere nieuwe smartphone biedt steeds complexere fotomogelijkheden aan, waardoor zelfs filmmakers zo’n apparaat als een professionele tool zien.



Een additionele lensset voor jouw mobiel kan de fotografische mogelijkheden ervan behoorlijk uitbreiden. Ze zijn leuk, betaalbaar en een goede investering voor iedere smartphone fotograaf.



i-Mania.be biedt je op deze wijze heel wat meer camera-joy in je leven!





https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=lens+phone