De Fidget Spinner als een positief impulsitem!



Uiteraard weet jij wel dat al jouw zintuigen allerlei signalen uit je omgeving opvangen. Wanneer die prikkels zich via een zintuig in je lichaam binnenwurmpen, worden er dus tevens automatisch electrisch signalen gemaakt. Zo’n electrische signaal noem je een impuls.



Impulsen worden door uitlopers van zenuwcellen vervoerd. Dit electrische signaal gaat dan heel technisch omschreven van synaps naar dendriet. Deze chemische stoffen (of ook wel neurotransmitters genoemd) die in de synaps gemaakt worden helpen dit signaal over te laten springen naar de volgende zenuwcel.



Soms krijgt een persoon echter wat teveel ongewenste prikkels binnen en prikkelbaar dat ie is kan zo’n iemand dan wat overactief voorkomen.



Misschien hebben we in dat geval allemaal wel eens eenvoudigweg een zetje in de goede richting nodig om rustig te worden.



Die prikkeloverdracht zou dan heel wenselijk kalmer gemaakt moeten worden om zo de communicatie of energiestroom zoals die zich afspeelt tussen je lichaamscellen vloeiender te maken... En je daarna lekker rustig te laten voelen.



Hier bij i-Mania.nl hebben we daarom fijne speeltjes voor overactieve personen en/of friemelaars, die niet alleen de stress verlichten maar alsmede een rustgevend tijdverdrijf aanbieden.



Deze zogenaamde Fidget Spinners helpen onder meer bij angst gevoelens, om te focusen, ADHD verschijnselen, het stopzetten van slechte gewoontes of om wakker te blijven.



De juiste activatie voor de enige therapie die jij momenteel zou kunnen gebruiken zou je wellicht ook een prikkeloverdracht kunnen noemen: een signaal om even bij i-Mania.be te gaan kijken wat dit nou allemaal precies inhoudt en daar misschien een positieve koopimpuls aan te koppelen...



Hier bij i-Mania.be is er in hun grote collectie namelijk altijd wel een leuke Fidget Spinner te vinden in een leuke vorm, kleur en variant!



Innerlijke bewustwording van positieve prikkels en impulsen start daarom nu hier bij i-Mania.be



Fidget Spin je ook even mee voor de juiste hersen prikkelbalans?





https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=fidget+spinner