Rood is dé kleur van zelfvertrouwen en sex-appeal, dus wat vertellen die red lips met zijn lippen stift over de draagster ervan?



“Schoonheid is voor mij een kwestie van comfortabel in je vel zitten”, zei Gwyneth Paltrow ooit. “Dat, of een geweldige rode lippenstift!”



De kracht van de beruchte red lips is zeer bekend en het is dan ook het geheime wapen van enkele van ‘s werelds meest sexy vrouwen, van Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Marilyn Monroe en Nicole Kidman tot Rihanna en Rita Ora.



Wanneer een vrouw rode lippenstift draagt, legt ze een verklaring af dat ze zich goed voelt over haarzelf. Als jij jezelf lichamelijk en psychologisch goed voelt, vertelt die rode lippen stift: ‘Ik ben hier’ en dat onderscheidt je van de andere vrouwen. Wanneer je het draagt, dan weet je wel dat mensen jou vaker zullen aankijken... en met name mannen!



Het serveerster-experiment. In een onderzoek van serveersters die in Franse restaurants werkten, ontdekten sociologen van de Universiteit van Zuid-Bretagne dat diegenen die rode lippen stift droegen 50% van de werktijd een fooi kregen van hun mannelijke klanten, terwijl serveersters welke bruine of roze lippen stift droegen of helemaal geen lipstick slechts een derde van dezelfde werktijd een fooi ontvingen.



De wetenschappers concludeerden daarmee dat mannelijke klanten die red lips associeerden met hoge oestrogeenniveaus, seksuele opwinding en gezondheid. Het dragen van rode lippenstift heeft dus een impact: je ziet er aantrekkelijker uit en je lijkt zelfverzekerder. Misschien gedraag jij je zelfs zelfverzekerder en aantrekkelijker, zodat klanten meer op jou reageren.



Onderzoekers van de Universiteit van Manchester ontdekten dat rode lippenstift inderdaad de mannelijke blik trekt. Ze volgden de oogbewegingen van 50 mannen terwijl ze naar foto’s van vrouwen keken en merkten dat deze drie keer langer naar vrouwen staarden welke rode lippen stift droegen!



Eeuwenlang hebben vrouwen hun lippen rood geverfd om hun aantrekkingskracht te vergroten. Dat stamt reeds uit de tijd van de oude Egyptenaren, welke rode lippen stift en rouge gebruikten om hun aantrekkelijkheid te vergroten.



Hedendaagse onderzoeken suggereert dat die aanwezigheid van rode lippen en de waargenomen aantrekkelijkheid nog steeds onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.



Wij van i-Mania willen iedere vrouw de kans geven om altijd zelfverzekerd rode lippen mee te dragen, in de vorm van een red lips hoesje voor jouw mobieltje of tablet om precies te zijn!



Iedere vrouw kan zo altijd rode lippenstift dragen en wanneer zij dat eenmaal gedaan heeft plus complimenten voor haar uniek red lips hoesje van i-Mania ontvangt, dan denkt ze nooit meer terug aan die tijd met minder aandacht!



Zien en gezien worden gaat prima samen met i-Mania.be



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/index/?cat=0&p=2&q=lips



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=lippen



Via een rode lippen report van: news.com.au