Als reinheid echt haast gelijk staat met goddelijkheid, dan zou een stofzuiger een religieuze noodzaak kunnen zijn! Dit meestal lawaaierig en onhandig gevormde apparaat voert zijn alledaagse taak met precisie en efficiëntie uit door heerlijk al jouw stof en zo op te zuigen.



En alhoewel de verkoop van stofzuigers tegenwoordig een flinke hoeveelheid van leveranciers kent, is het wellicht een verassing om te leren dat het basisontwerp en de prestaties van deze machine in de afgelopen honderd jaar niet veel veranderd is.



Zelfs met alle nieuwe innovaties doet een vacuüm van vandaag zijn werk nog steeds zo goed als het al meer dan een eeuw geleden deed. Het is nog steeds een ‘sucker’.



Dat betekent echter niet dat de moderne stofzuiger niet een stuk handiger kan zijn. Ontneem bijvoorbeeld al het gedoe van één van onze belangrijkste huishoudelijke taken met een slimme, hardwerkende machine: de futuristische robot stofzuiger!



Of jij nu wel of niet van de allernieuwste snufjes houdt, een hekel hebt aan schoonmaken of je bent gewoonweg niet zo mobiel meer als vroeger, zo’n robot stofzuiger is zonder meer een heel leuke manier om een nogal saaie huishoudelijke klus prettig te klaren.



Een robot stofzuiger van i-Mania.be is een handige manier om al jouw vloeren er met minimale inspanning goed uit te laten zien. De meeste komen alsook met apps, dus kan jij ‘m zelfs buitenshuis bedienen!



Het enige wat je hoeft te doen om het reinigingsproces te starten is bovenop op de aan/uit knop drukken om zo de robot in werking te stellen. De XIAOMI MIJIA stofzuiger bevat in totaal 12 sensoren die het mogelijk maken om een virtuele kaart van jouw huis te maken.



Het begint bij het stofzuigen dan ook gelijk al met het identificeren van de grenzen. Er is een ingebouwde laser-randsensor waarmee de robot heel dichtbij (10 mm) bij een muur kan blijven en zijn rubberen bumper of stootkussen van 2 mm zorgt ervoor dat de vacuüm reiniger niet wordt beschadigd als het er eventueel wel in slaagt iets aan te raken.



Ook fijn om te weten: deze slimme jongen keert automatisch terug naar het oplaadstation om opnieuw op te laden wanneer ie elektrisch uitgeput is. Zodra hij daarna wederom volledig is opgeladen gaat ie verder waar hij gebleven was. Is dat niet mooi?



Een ander interessant detail: Vanuit de app kan je de virtuele kaart bekijken zoals de robot stofzuiger zijn omgeving ‘ziet’ en zo een kijkje nemen in het reinigingsgebied plus de tijd die het kostte om een bepaalde kamer schoon te maken. Een coole nieuwe functie is alsook de mogelijkheid om overal in het huis een marker te plaatsen om zo de robot te dwingen die plek schoon te maken.



Jazeker, stof opzuigen kan op deze wijze wel heel handig en modern. En mocht het nou zijn dat jij toevalligerwijs een vacuüm reiniger op een wat moeilijker plaats zoals in de auto of op jouw bureau nodig hebt. Welnu, i-Mania.be kan die ook leveren.



Geniet nu relaxed en zonder gedoe met een snoer van een lichtgewicht i-Mania.be robot stofzuiger!



https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?cat=0&q=stofzuiger