Als jij er over na zit te denken om jouw huis heerlijk troepvrij op te ruimen met behulp van de buitengewoon populaire KonMari methode van de professionele anti-rommel organisator Marie Kondo, dan heb jij gewoon stijlvolle storage box oplossingen van i-Mania nodig!



Tidying up

De Japanse pro-organisator en bestseller auteur Marie Kondo heeft haarzelf eerder dit jaar flink in de schijnwerpers gezet met haar gloednieuwe Netflix serie ‘Tidying Up With Marie Kondo’.



Dus als jij denkt dat het nu voor jou de hoogste tijd is voor wat zelfverbetering in jouw persoonlijke domein, dan laat die show van Kondo wel zien hoe een juiste organisatie ook jouw wereld thuis een behoorlijk vrediger en gelukzaliger woonplek kan maken...



Minder stress

Naast eenvoudigweg ruimte vrij te maken in jouw leefruimte, kan jij je na van alles op te ruimen eveneens minder gestresst voelen, beter slapen en kan jij je misschien zelfs meer gefocust en creatief voelen.



De KonMari methode is dan ook veel meer dan enkel een soort voorjaarsschoonmaak. Het is namelijk een manier van leven die fysiek, psychologisch en emotioneel welzijn bevordert door jouw huis rommel en chaosvrij te houden.



Deze KonMari methode moedigt personen aan om eens even goed na te denken over alle spullen die ze in hun huis willen houden.



Wat te bewaren?

Nou ben je er al klaar voor om hetzelfde te doen als wat Marie Kondo alsook dacht: “Ik realiseerde me dat het belangrijkste van het opruimen niet is om te beslissen wat weg te gooien, maar eerder om te beslissen wat te bewaren.”



“Brengt dit mij joy?”

De basis van Kondo’s filosofie is dan ook om bij jezelf af te vragen: “Brengt dit mij joy?” bij de beslissing om een meubelstuk, kleding of ander type bezit al dan niet te bewaren wanneer het plezier oplevert... Of het anders weg te gooien, te verkopen of aan iemand te schenken.



Alles wat jou een aangenaam gevoel levert en dus bij je blijft, berg je dan uiteraard netjes en gerangschikt op.

Storage box oplossingen

Kondo houdt bijvoorbeeld van transparante storage box oplossingen, omdat je dan gemakkelijk kunt zien wat erin opgeborgen zit. Maar storage box varianten met levendige kleuren en patronen zorgen ervoor dat het organiseren aangenaam aanvoelt en niet als een vervelend karwei!



Je vindt bij i-Mania allerlei opberg doosjes en storage box mogelijkheden om van alles in jouw leven aangenaam stressvrij op te bergen. Je kan dan ook wel zeggen dat jij die levensveranderende magie van opruimen samen met i-Mania doet!



storage box



Naar een idee van dwell