Het is gemakkelijk om aan te nemen dat wanneer jij bij i-Mania shopt voor speelgoed, toys voor de big boys en gadgets... Dat het allemaal gaat om het plezier ervan.



Speelgoed

Wanneer al die (grote volwassen) kinderen hun pakjes met Sinterklaas of de Kerst openen, dan maken deze geschenken bij de juiste keuze een flink van slaak van vreugde los. Of een zucht van opluchting, want men is hen niet vergeten, of men heeft eindelijk gekregen wat men echt gehoopt had...



Maar er is eigenlijk nog veel meer aan de hand. Maria Montessori, je weet wel die beroemde opvoeder, wordt toegeschreven aan het volgende citaat: “Spelen is het werk van onze kinderen.”



Met andere woorden, al dat speelgoed doet er echt wel toe. En dit is waarom het zo belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind:



Ze leren er vaardigheden mee, ontwikkelen creativiteit, het bevordert gezelligheid, verbetert taalvaardigheden en het kan het zelfvertrouwen flink bevorderen!



Ja, dat allemaal... Plus het feit dat kinderen dol zijn op speelgoed. En als jij daar twijfels over hebt, ga dan eens online met jouw kind naar al het mogelijke speelgoed kijken. Ik weet zeker dat er een hoop items aangewezen worden waarvan zij vinden dat ze gewoonweg niet zonder kunnen.



Toy voor de big boy

Maar dit geldt wellicht niet alleen voor onze kleine rakkers, want toys voor de big boys hebben alsook een impact op het leven van menig man. Grote jongens eisen zodoende soms groot speelgoed of speelgoed dat hun ego extra kan strelen.



En nee joh, dan denk ik niet alleen aan snelle auto’s, stoere vrachtwagens, Harley Davidson motorfietsen, jetski’s, of misschien barbeques voor buiten om heel mannelijk vlees te braaien... Nee, ik denk dan misschien eerder aan gadgets die op een ander manier de moderne man maken!



Wat dacht je bijvoorbeeld van een perfecte gaming uitrusting, streaming TV box, een camera drone of coole gadgets voor in de auto.



En gelukkig denken we niet enkel aan papa, een groot kind op zich... of zoonlief met een puberend brein. Want ook onze toffe mama en haar smartphone verknochte puberdochter moeten absoluut eens in de watten gelegd worden!



Knuffelwaar of blinkend spul voor een mobiel doet het altijd goed. Evenals allerlei gadgets om het welzijn thuis of het lichamelijk welbevinden te bevorderen zijn volop welkom!



En gelukkig vind jij dit allemaal hier bij i-Mania! Iedereen zo blij als een kind denk ik dan maar. Of jong geleerd is oud gedaan...



Want kinderen kunnen veel leren door te spelen. Wanneer jij jouw kind educatief speelgoed geeft en ermee laat spelen, geef je het niet alleen de kans om een fijne band met jou te creëren, maar alsook vaardigheden te leren, plus tegelijkertijd plezier te ervaren...



Gadget

Maar wanneer je ouder bent en hopelijk wijzer, dan kan jij al die kennis ook prima toepassen in jouw eigen sociale omgeving... en door te genieten op jouw social media kring. Of wat dacht je van al die miljoenen Android of iOS apps, games, muziek, films, TV, boeken, tijdschriften en nog veel meer. Altijd, overal en op al jouw gadgets!



i-Mania speelt graag een fijne rol in jouw gadget leven. Zo ook met een coole toy for de big boy, fijn speelgoed voor een kind en al het andere wat jij maar prettig vindt!