https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Winkelwagen:

0 items

Bumper iPhone 6

Een bumper voor je iPhone 6 is een manier om je telefoon te beschermen. Sommige mensen kiezen voor een hoesje dat hun telefoon helemaal omsluit, bijvoorbeeld een book case hoesje. Anderen vinden dat onpraktisch of niet mooi, maar willen hun iPhone wel goed beschermen.

Hoor jij bij die laatste groep, koop dan een bumper voor je iPhone 6 bij i-Mania. Je kunt deze bumper voor je iPhone 6 bestellen tegen een aantrekkelijke prijs en onder gunstige voorwaarden.

Een bumper verandert zo min mogelijk aan het uiterlijk van je iPhone. Toch is met een bumper voor je iPhone 6 de kans dat je mooie telefoon een val overleeft veel groter.

Bescherm je iPhone 6 met een bumper

De iPhone 6 is niet meer het nieuwste model, maar je kunt er nog heel goed mee door de komende jaren. Bijna alle apps en games kan je nog moeiteloos draaien. Het zou dus zonde zijn als je na een val een nieuwe telefoon zou moeten kopen.

Dit kan je gelukkig voorkomen met een bumper voor je iPhone 6.

i-Mania verkoopt bumpers die speciaal voor de iPhone 6 gemaakt zijn. Ze passen als een handschoen om je telefoon. Een bumper is zeer handzaam en wordt vaak mooier gevonden dan een compleet hoesje.

Met een book case of vergelijkbaar hoesje gaat toch een stuk van het uiterlijk van je iPhone verloren. Als telefoons vallen, raakt een rand meestal als eerst de grond.

De bumper voor je iPhone 6 vangt de schok op en zorgt ervoor dat het scherm de grond niet raakt. Je loopt met een bumper voor je iPhone 6 veel minder kans op barsten in je scherm en andersoortige schade.

Veel keuze voor een bumper voor je iPhone 6

Bumpers kan je bij i-Mania krijgen in diverse soorten en kleuren. Kies je favoriete kleur, of een tweekleurige bumper voor je iPhone 6.

Wie echt een bling-object van haar iPhone 6 wil maken kan kiezen voor een bumper die is ingelegd met imitatiediamantjes. Bumpers kunnen van plastic of van metaal gemaakt worden.

Plastic is vaak een stukje goedkoper en beschermt je telefoon toch goed. Maar ook een metalen bumper voor je iPhone 6 kan je bij i-Mania tegen een gunstig bedrag kopen.

Bestel je stukje bescherming snel en gemakkelijk

Bestel je bij i-Mania een bumper voor je iPhone 6, dan doe je dit zeer snel en gemakkelijk. Betalen kan via meerdere veilige en handige opties.

Wij verzenden je bumper zo snel mogelijk na ontvangst van je bestelling. De verzendkosten houden wij bewust zo laag mogelijk.

Een bumper voor je iPhone 6 behoudt het uiterlijk van je telefoon en geeft hem toch een groot stuk bescherming. Bestel hem snel bij i-Mania!

There are no search result for this landing page.