https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Winkelwagen:

0 items

Voor de Galaxy A5 (2017) / A520 geborsteld textuur scheidbaar PC + TPU beschermende combinatie back cover met houder & kaartslot (Rose goud)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • @
  • @

Voor de Galaxy A5 (2017) / A520 geborsteld textuur scheidbaar PC + TPU beschermende combinatie back cover met houder & kaartslot (Rose goud)

Normale prijs: € 9,95

Aanbiedings Prijs: € 6,97

Verwachte verzenddag is, vandaag indien besteld binnen 11 uur en 47 minuten!

More Colors/Sizes:
1. trendy. Als gevolg van het artistieke ontwerp zoals de geborstelde structuur PC en TPU borghendelcombinatie ontwerp dit item kan voldoen aan de meerderheid van de behoeften van klanten vrij en is dus populair bij aantal telefoongebruikers.
2. functioneel. Het geval van de combinatie kan uw telefoon goed passen en maken een groot verschil betreffende de bescherming van uw Samsung Galaxy A5 (2017) / A520 van krassen schokken en slip wanneer u aan het doen zijn sport.
3. handig. Alle knoppen en poorten zijn toegankelijk. Oortelefoon gat opladen van de haven camera en andere knoppen zijn weloverwogen voorbehouden.
4. portable. Het is niet nodig voor u om het opstijgen eenmaal uw Samsung Galaxy A5 (2017) / A520 zet het op omdat het is gemaakt van hoge kwaliteit TPU + PC materiaal dus lichtgewicht en het slanke profiel van apparaat presenteert.
5. duurzaam. Met goede prestaties en hoge kwaliteit kan het werken voor een lange tijd.
6. kosteneffectieve. Een zeer geschikte prijs hebben vastgesteld voor het geval. Het is een betaalbaar product.


Geschikt voor: Galaxy A5 (2017).