https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Winkelwagen:

0 items

iPad 1 Screen Protector Guard Screenprotector Bescherming

€ 4,95

€ 16,50

70%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 1-2 werkdagen

Ultra Clear Screen Protectors™


Aan de plakzijde heeft de Screen Protectors™ Ultra Clear een speciale silicone laag die ervoor zorgt dat de bescherming aan het display hecht alsof deze spontaan op "natte" wijze lijkt uit te vloeien.


De eerste aanzet bij het aanbrengen is wel belangrijk, namelijk het vooraf juist positioneren op het display. Is dit voor elkaar dan is de rest bijna automatisch en eenvoudig.


Voor het aanbrengen het display goed schoonmaken met bijv LCD spray


en ervoor zorgen dat vet en stof van het display is verdwenen. Bijvoorbeeld in de badkamer na het douchen, want in warme lucht zweven minder stofdelen en is de kans op een vervelend stofdeeltje minimaal.


De stickers op de protector wijzen de weg en de beschermlaag met sticker nummer 1 is voor de zijde die op het display komt. Mochten er onverhoopt enige luchtbellen onder de bescherming komen dan kunnen deze vrij eenvoudig met een nagel of rubbertje "verdreven" worden naar een hoek van het display. Een goede methode is om achter de folie aan te wrijven met het bijgeleverde doekje. Hierdoor is de kans op luchtbellen verminderd en is de protector makkelijk te volgen.De sticker met nummer 2 pas verwijderen als de protector naar tevredenheid is aangebracht.


De Screen Protectors™ Ultra Clear guard kan eenvoudig worden aangebracht of worden verplaatst. (geen schoonmaakmiddel of andere chemische stoffen gebruiken!).
Er zijn meerdere merken die dit beweren maar meerdere test hebben uitgewezen dat de Screen Protectors Ultra Clear deze beproeving doorstaat.
Daarnaast heeft de Screen Protectors™ een Anti Fingerprint laag waardoor het wegvegen van hinderlijke vingerafdrukken eenvoudig is en door wat adem en vegen met een doekje is de klus geklaard. Zo eenvoudig!


De Screen Protectors™ Ultra Clear Guard is in de basis bedoeld als "tijdelijke" bescherming maar je kunt er op vertrouwen dat deze protectie lange tijd meegaat en ben je toch een intensieve gebruiker?


Kort overzicht van de voordelen:Ultra Helder en geeft het display een HD beleving
Voor ieder scherm geschikt en exact op maat voor uw toestel
Geavanceerde silicone hechtlaag dat eenvoudige installatie mogelijk maakt
 Screen Protectors Ultra Clear geeft een hogere optische helderheid en vermindert vingerafdrukken en vette vegen


Geschikt voor: iPad.