https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Shopping Cart:

0 items

iPhone adapters

i-Mania is een specialist in gunstig geprijsde iPhone accessoires, dus is het niet verwonderlijk dat je ook voor iPhone adapters bij ons op het juiste adres bent.

Met onze iPhone adapters kunnen verschillende dingen bedoeld worden, maar de kans is groot dat wij ook de adapter hebben waar jij naar op zoek bent. De meest gangbare adapters voor iPhones worden namelijk allemaal bij ons verkocht.

Welke iPhone adapter je ook zoekt en uiteindelijk bestelt, je doet je bestelling onder gunstige voorwaarden en voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Voor veel adapters betaal je slechts €2,95 verzendkosten, en de iPhone adapters worden in veel gevallen de volgende werkdag al bezorgd.

Vind de iPhone adapters die je nodig hebt

Ons aanbod aan iPhone adapters is zeer uitgebreid. Zo bieden wij bijvoorbeeld een iPhone adapter waarmee je een oude 30-pins kabel, zoals die tot en met de iPhone 4s werden gebruikt, kunt aansluiten op de lightning poort van je nieuwe iPhone.

Met deze iPhone adapters kan je dus je iPhone opladen met een oudere kabel en hoef je geen nieuwe te kopen. Met een micro USB 5 pin naar lightning iPhone adapter kan je hetzelfde doen, maar dan met een micro USB kabel, zoals die worden gebruikt door Android telefoons.

We bieden zelfs adapters aan die beide ingangen, zowel de 30 pins als de micro USB, bevatten. Met zo’n iPhone adapter kan je je iPhone met vrijwel elke oplaad- en datakabel opladen. Ook bieden wij een 8 pin naar 30 pin audio iPhone adapter aan.

Naast een lightning stekker bevat deze iPhone adapter ook een audiostekker. Let er wel op dat deze adapter niet meer werkt op de iPhone 7, aangezien deze niet meer over een 3.5mm audio jack beschikt.

Daarnaast hebben wij nog een iPhone adapter met opslag voor je. Je kunt zo bijvoorbeeld 8GB, 32GB of 64GB aan opslagruimte verbinden met je iPhone. Het andere eind doet dienst als USB-stick en past zo gemakkelijk in je laptop of desktop PC.

Bestel je iPhone adapters snel en gemakkelijk

Heb je de juiste adapter gevonden, dan hoef je er niet lang op te wachten.

Hebben wij je iPhone adapters op voorraad en bestel je hem voor 17.00 uur, dan gaat hij dezelfde dag nog met de post mee.

Haal meer gemak uit je iPhone met een iPhone adapter van i-Mania!

There are no search result for this landing page.