https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Winkelwagen:

0 items

iPhone autolader

Met een iPhone autolader kan je je iPhone tijdens autoritten opladen. Is je batterij bijna leeg en bevind je je onderweg, zonder stopcontact in de buurt?

Dan gaat je accu door de iPhone autolader niet helemaal leeg, waardoor je bereikbaar blijft. Maak je een lange autorit, dan kan het zomaar zijn dat je iPhone aan het eind weer een volledig gevulde batterij heeft.

Bij i-Mania kan je tegen een aantrekkelijke prijs een iPhone autolader kopen. Deze laders bieden wij zelfs aan in meerdere modellen en kleuren, zodat je genoeg te kiezen hebt.

Het gemak van een iPhone autolader

Voor veel mensen, bijvoorbeeld mensen die van en naar hun werk een autorit moeten maken, is het van belang dat ze ook onderweg bereikbaar zijn. Het is mogelijk om de telefoon via Bluetooth op te nemen, want de telefoon aan je oor houden tijdens de rit is verboden.

Je moet dan alleen wel zorgen dat je batterij niet leeg raakt. Gelukkig biedt een iPhone autolader op dit gebied uitkomst. Je kunt Bluetooth gewoon aan laten staan en onderweg je iPhone autolader aansluiten op de sigarettenaansteker van je auto.

Je gebruikt voor de verbinding van je iPhone autolader naar je iPhone een gewone USB naar lightning kabel. Overigens werkt een USB naar 30-pins kabel ook gewoon met onze iPhone autolader, voor als je een ouder model iPhone hebt.

Op die manier ben je met een iPhone autolader altijd bereikbaar onderweg. Luister je onderweg naar muziek, door je iPhone via Bluetooth of via de headphone jack in verbinding te stellen met je autoradio, dan gaat je batterij daarvan normaal gesproken ook sneller leeg.

Een iPhone autolader zorgt er dan voor dat je lekker je muziek kunt blijven luisteren.

Een iPhone autolader met meerdere aansluitingen

Het meest voordelig bij i-Mania is een iPhone autolader met één aansluiting. Zit je echter vaak met meerdere mensen in de auto en willen ook zij hun telefoons opladen, kies dan voor een iPhone autolader met meerdere USB aansluitingen.

Wij bieden ze aan met twee aansluitingen, en zelfs met vier! Met een iPhone autolader kan je overigens ook smartphones en tablets van andere merken dan Apple opladen.

Dus heeft de één een iPhone en de ander een Android telefoon, dan vormt dit geen probleem.

Bestel snel jouw iPhone autolader

i-Mania hanteert een gemakkelijk, gestroomlijnd bestel- en betaalproces en wij bieden snelle levering.

Je hebt je iPhone autolader in veel gevallen al de volgende werkdag in huis, en anders kort daarop. Daardoor ben je op korte termijn altijd bereikbaar in je auto!

i-Mania is dé specialist in iPhone accessoires, dus bestel snel je iPhone autolader!

There are no search result for this landing page.