https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Winkelwagen:

0 items

PS3 kabel

Zoek je een bijzondere PS3 kabel, kijk dan eens in het assortiment van i-Mania.

Ook voor oudere modellen dan de PlayStation 3 kan je bij ons nog verschillende kabels krijgen.

Elke PS3 kabel die wij verkopen is beschikbaar onder aantrekkelijke voorwaarden en voor een zachte prijs

Een PS3 kabel voor verbinding met je televisie

Standaard verbind je je PlayStation 3 met je televisie door middel van een HDMI kabel. Het is echter ook mogelijk om een andere PS3 kabel te gebruiken voor deze verbinding. Dit komt van pas als je geen HDMI poort meer over hebt op je TV.

Daarnaast kan het zijn dat je een oudere televisie hebt, zonder HDMI ingangen. In dat geval kan je in de meeste gevallen een PS3 kabel uit ons assortiment gebruiken om je PlayStation 3 met je televisie te verbinden. Ten eerste bieden we je een A/V PS3 kabel aan.

Deze kabel past in de HDMI uitgang van je PlayStation. Op je televisie sluit je het gele pinnetje aan voor het beeld en het rode en witte pinnetje voor het geluid. Waarschijnlijk zijn deze ingangen op je televisie ook in deze kleuren gemarkeerd.

Na het aansluiten van de PS3 kabel zet je je televisie op het juiste kanaal en kan je direct gaan gamen, Netflix kijken, een DVD of Blu-ray kijken of iets anders. Een ander type PS3 kabel is de component kabel.

Deze PS3 kabel kan gebruikt worden op een televisie met een component ingang. Je sluit de pinnetjes van de PS3 kabel aan, zet de televisie op het juiste kanaal en het werkt direct.

Deze laatste methode, via de component PS3 kabel, geeft betere beeldkwaliteit dan de A/V PS3 kabel. Kan je met jouw televisie dus kiezen, dan verdient component de voorkeur.

De beeldkwaliteit via een component PS3 kabel is zeer goed te noemen, waardoor je kunt profiteren van het scherpste beeld tijdens gamen en films of series kijken.

Bestel je PS3 kabel op gemakkelijke wijze

Heb je de PS3 kabel gevonden die je zocht? Dan kan je hem snel en gemakkelijk bestellen, waarbij je via meerdere veilige methoden kunt betalen.

Wij leveren je kabel zo snel mogelijk bij je thuis af, waarbij de verzendkosten zo laag mogelijk gehouden worden.

i-Mania biedt je 14 dagen bedenktijd, dus mocht de kabel toch niet bevallen, dan kan je hem binnen die periode kosteloos terugsturen.

i-Mania is jouw expert voor talloze game-accessoires, waaronder een PS3 kabel!