https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Winkelwagen:

0 items

Meer afbeeldingen

PULUZ lens + voor-en achterzijde LCD display getemperd glas film voor DJI osmo actie

€ 16,95

Verwachte verzenddag is, woensdag, 4 maart indien besteld binnen 17 uur en 23 minuten!

1. ultra-dun en uitstekende flexibiliteit. Het scherm is niet dik. U hoeft geen zorgen te maken of de reflexen van uw camera zou vertragen na het plakken van de film op alle.
2. hoge hardheid. Deze getemperd glazen scherm film heeft een hoge hardheid dus het kan voorkomen dat zelf bekrast of gebroken in stukken effectief en voortdurend. Als gebroken het gehard glas zal breken in kleine stukjes die niet scherp zijn waardoor het veiliger voor de gebruikers.
3. high definitie. De film heeft een hoge lichttransmissie. Met een hoge lichttransmissie en weinig lichtreflectie de film kan u voorzien van een high definition-scherm net zo gebruikelijk.
4. functioneel. De Screen Protector kan passen bij uw camera goed en een groot verschil maken op de bescherming van uw camera vanaf nul vingerafdruk water olie stof shock slip en zo verder. Wanneer bevlekt met water grond modder olie of andere gehechtheid kan het zonder inspanning worden schoongemaakt.
5. glad oppervlak. Zelfs de zijkanten van het scherm film voelt soepel.
6. handig voor gebruik. Het heeft een uitstekende hechting. Om de film te plakken het enige wat je hoeft te doen is het schoonmaken van het scherm grondig.
7. duurzaam. Met goede prestaties en hoge kwaliteit het kan werken voor een lange tijd.


Geschikt voor: Osmo.