https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Winkelwagen:

0 items

Telefoonhouder fiets

Een telefoonhouder op de fiets is zowel praktisch als veilig. Te vaak gebeuren er ongelukken doordat mensen tijdens het fietsen hun smartphone in hun hand houden. Ze letten dan niet genoeg op de weg en moeten sturen met één hand.

Met een telefoonhouder op de fiets kan je veel beter op de weg letten en heb je beide handen vrij om te sturen. Tevens loop je met een telefoonhouder op de fiets niet het risico dat je je telefoon laat vallen, waardoor deze kapot gaat.

Met een telefoonhouder voor de fiets van i-Mania bevestig je je smartphone op je fietsstuur en blijft deze rotsvast zitten. Deze telefoonhouders zijn beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Voor bijna elke smartphone hebben wij wel een of meerdere geschikte modellen.

Profiteer van de gemakken van een telefoonhouder voor de fiets

Veel mensen rijden bijvoorbeeld een fietsroute en willen onderweg de navigatie-app op hun smartphone bekijken. Het is echter niet praktisch om de hele tijd met je smartphone in de hand te fietsen. Tevens is dit een stuk minder veilig.

Met een telefoonhouder voor de fiets los je dit probleem op. Je moet nog steeds goed op de weg letten, maar het risico op ongelukken is een stuk kleiner. Deze telefoonhouder voor de fiets kan je bij i-Mania in veel verschillende varianten kopen.

Wij hebben bijvoorbeeld fietshouders die bedoeld zijn voor bepaalde typen smartphones, bijvoorbeeld de iPhone 6/6S of bepaalde Samsung modellen.

Maar wij verkopen ook een universele telefoonhouder voor de fiets, die je voor alle smartphones tot een bepaalde grootte kunt gebruiken. Denk je dat je ook vaak gaat fietsen in de regen, dan kan je een waterdichte telefoonhouder voor de fiets bij i-Mania bestellen.

Deze telefoonhouder voor de fiets bevat een transparante hoes, en het mooie is dat je nog gewoon je touchscreen kunt bedienen door de hoes heen. Je hoeft dus niet elke keer je smartphone uit de telefoonhouder voor de fiets te halen om hem te kunnen bedienen.

Een handige telefoonhouder voor de fiets gevonden? Bestel hem snel en gemakkelijk

Heb je uit ons aanbod de telefoonhouder voor de fiets gevonden die je zoekt? Je kunt hem dan snel en onder gunstige voorwaarden bestellen.

Zo bieden wij je snelle levering; bestel je voor 17.00 uur, dan verzenden wij je fietshouder dezelfde dag nog.

Tevens heb je 14 dagen de tijd waarin je de telefoonhouder voor de fiets, mits onbeschadigd, kunt terugsturen, mocht hij niet bevallen.

Neem geen risico voor de veiligheid en profiteer van de gemakken van een telefoonhouder voor de fiets van i-Mania, specialist in smartphone-accessoires!

There are no search result for this landing page.