https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Shopping Cart:

0 items

USB Thuislader

Met een USB Thuislader kan je vrijwel elke smartphone of tablet aan het stopcontact opladen. Is je USB Thuislader kapot of kwijt, dan ben je beperkt tot het opladen van je telefoon of tablet aan bijvoorbeeld een laptop of desktop computer.

Ook als je al wel een USB Thuislader hebt, kan het handig zijn om er eentje extra te hebben, bijvoorbeeld voor op je werk of voor in het huis van je vriend of vriendin. i-Mania is dé Nederlandse specialist op het gebied van smartphone- en tabletaccessoires.

Dit maakt het niet verwonderlijk dat je bij ons ook terecht kunt voor een USB Thuislader. Deze zijn verkrijgbaar in vele modellen, die allemaal aantrekkelijk geprijsd zijn en te bestellen zijn onder gunstige voorwaarden.

Een USB Thuislader in allerlei variaties

i-Mania biedt je volop keuze als je op zoek bent naar een USB Thuislader. Ten eerste zijn er qua uiterlijk de nodige verschillen. Heb je een iPhone en ben je op zoek naar een USB Thuislader die er net zo uitziet als die van Apple, dan kan je daarvoor bij ons terecht.

Deze laders bieden wij aan in vele kleuren. Maar ook thuisladers die ingelegd zijn met imitatiediamanten bevinden zich in ons assortiment. Naast vorm verschilt ook qua functionaliteit de ene USB Thuislader van de andere.

Zo bieden wij bijvoorbeeld thuisladers aan waar je meerdere apparaten tegelijk mee kunt opladen. Met de juiste USB Thuislader kan je 2, 3 of zelfs 4 smartphones of tablets tegelijkertijd opladen.

Een USB Thuislader is universeel

Het mooie aan een USB Thuislader van i-Mania is dat hij werkt met vrijwel alle moderne smartphones en tablets. Heeft de ene persoon een iPhone en de andere een Samsung of andere Android telefoon, dan kan je gewoon dezelfde USB Thuislader gebruiken.

Ook in een model dat meerdere apparaten tegelijk kan opladen, kan je gerust op hetzelfde moment een iPhone en een Android telefoon opladen.

Hiervoor heb je alleen de juiste kabeltjes nodig, bijvoorbeeld een USB naar lightning kabel voor iPhones en een USB naar micro-USB kabel voor moderne Android telefoons.

Deze kabels kan je ook bij i-Mania verkrijgen, voor zeer aantrekkelijke prijzen. Wij kiezen er bewust voor om de USB Thuislader los van de kabels te verkopen, zodat je niet betaalt voor wat je niet nodig hebt.

Wij leveren zeer snel

Heb je een USB Thuislader nodig, dan wil je deze ook snel ontvangen. Het is immers niet handig als je je smartphone of tablet niet goed op kunt laden.

Bestel je bij i-Mania voor 17.00 uur een USB Thuislader en is deze op voorraad, dan zenden wij hem dezelfde dag nog naar je toe.

Je kunt dan snel weer je smartphone of tablet via het stopcontact opladen. Een goed werkende USB Thuislader voor weinig geld bestel je bij i-Mania!

There are no search result for this landing page.