Net zoals jij jezelf iedere dag kleedt en dagelijks de beste make-up producten aanbrengt om jezelf een oogverblindende look te geven, heeft je haar ook elke dag een soort make-over nodig. En dat gebeurd meestal met de hulp van fijne haaraccessoires van i-Mania. 



Voor sommige vrouwen zijn haaraccessoires immers de perfecte manier om iets speciaals aan hun look toe te voegen. Voor anderen zijn ze een manier van zelfexpressie. Afhankelijk van de toegepaste accessoires voor het haar kunnen ze een mooi detail zijn om jouw look net even wat beter te maken of een eenvoudige manier zijn om je exclusieve persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen.



Wat zijn haaraccessoires? 

Haaraccessoires zijn functionele of decoratieve voorwerpen die je aan je haar knoopt, wikkelt, draait, erin steekt of op een andere manier bevestigt. Door de geschiedenis heen hebben de verschillende soorten versieringen plus de materialen waaruit ze vervaardigd zijn, aangegeven wat iemands sociale klasse, leeftijdsgroep, religieuze betekenis zijn of een niveau van modebewustzijn weergegeven. 



Haaraccessoires worden tegenwoordig door vrouwen over de hele wereld gedragen en ze zijn in verschillende vormen, maten en materialen verkrijgbaar. Sommige zijn geweldig om jouw kapsel op z’n plaats te houden, andere zijn ideaal om je pony uit je gezicht te krijgen, en dan zijn er uiteraard nog die decoratieve exemplaren die perfect als haarversieringen werken. 



Hieronder behandelen we een aantal soorten haaraccessoires.



Haarclips 

Haarclips worden vaak gebruikt om je haar op zijn plaats te houden. Ze zijn geweldig voor het stylen van halflang tot lang haar. Je kunt ze gebruiken om een opgestoken kapsel te creëren of om van je pony af te komen als je deze laat groeien. 



Haarclips zijn ook een geweldig hulpmiddel om een Franse haartwist te maken, paardenstaarten vast te zetten het haar er gewoon een beetje anders uit te laten zien. Ze zijn de perfecte optie voor als je zin hebt om een paardenstaart te dragen voor een meer formele gelegenheid.



Haarspelden 

Je kunt een haarspeld gebruiken om je haar te verzamelen of vast te klemmen. Bijvoorbeeld om het in een paardenstaart te houden, het in een half-opgestoken kapsel te klemmen of om jouw pony te vast te zetten. 



Het fijne van al deze haarspelden is dat ze zo heerlijk gemakkelijk te gebruiken zijn. Het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken, is het kiezen van de juiste maat haarspeld die bij het gewicht van jouw haar past.



Haarbanden 

Deze accessoires kunnen van elk soort materiaal worden gemaakt dat maar om het hoofd kan worden vastgemaakt of gewikkeld. Ze zijn in verschillende stoffen, breedtes en lengtes te vinden. 



Ze werken goed met alle haarlengtes en zijn goed voor het camoufleren van lange kapsels. De stoffen haarbanden, of ze nu van zijde, gebreid, dun, dik, felgekleurd of extra gekleurd zijn, zijn een geweldige manier om een ​​zogenaamde boho/bohemian look te creëren. 



Je vindt hier bij i-Mania allerlei (schattige) haaraccessoires tegen verbazingwekkende, betaalbare prijzen. Wat jouw stijl ook is, of hoe groot het budget, wij hebben alles wat je maar nodig hebt om jou en jouw haar er op haar best uit te laten zien! 



haaraccessoires



Bronnen: o.a. howimportant