De meeste goede voornemens aan het begin van een nieuw jaar zijn redelijk zwak, en in principe veelal vanaf het begin al gedoemd. Dus pak het slim aan en begin gewoon lekker fris in 2021 met de juiste gadgets die jij maar nodig hebt om gezonder te eten, ietsje meer in vorm te komen of om jouw persoonlijke organisatie thuis weer op het goede spoor te krijgen. Jazeker, allemaal: Happy New Gear in een nieuw i-Mania year! 



Zo, je bent dus op zoek naar coole nieuwe gadgets? Da’s geweldig, want dat doen wij ook altijd. Laten we ons om deze reden eens verdiepen in wat fijne i-Mania techproducten die jou dit nieuwe jaar aangenaam kunnen vergezellen!



Fitnesstracker

Of jij nu een fervent sporter bent, iemand die competitieve doelen nastreeft of gewoon een gezondheidsgeoriënteerd persoon bent, een fitnesstracker van i-Mania kan een geweldige investering voor een gezond nieuw jaar zijn. 



Fitnesstrackers zijn immers meer dan smartwatches op je welzijn gericht en zijn draagbare apparaten die jou kunnen helpen meer te bewegen, beter te slapen en je algehele gezondheid te verbeteren.



Video deurbel 

Als jij op zoek bent naar het perfecte nieuwjaarscadeau voor jezelf (of voor een ander), dan ben je met een video deurbel op het juiste adres aanbeland. Want met een video deurbel kan je overal in jouw huis de voordeur in de gaten houden. 



Verwacht je een speciale bezorging? Of staat er wellicht al iemand voor de deur? Bekijk en chat met je bezoeker in realtime. Zo’n slimme deurbel camera bewaakt je voordeur en stelt jou in staat je bezoekers te screenen, soms zelfs als jij even niet thuis bent!



Bluetooth oordopjes 

Ontspan je, werk of fitness er vrolijk mee, of scherm je gewoon even tegen andere storende geluiden af met heerlijke of verfrissende muziek in je oren. Fijne draadloze Bluetooth oordopjes maken het mogelijk om dit ook in 2021 heel fijn te ervaren. 

Ze helpen jou mee om zonder die soms vervelende in de weg zittende draden je prima te concentreren op wat jij op dat moment even belangrijk vindt... en absoluut niets anders.



Gaming keyboard 

Klikker-de-klak, dat is het onmiskenbare geluid van een echt mechanisch toetsenbord wanneer iemand zich complete overgeeft aan het online gamen. Een mechanisch keyboard van i-Mania is heel precies en betrouwbaar in zijn tikken, dus verwacht er veel bevredigende vinger aanslagen mee tijdens het spelen van al jouw games. 



En als jij voor een verlicht keyboard gaat, met een RGB verlichting onder elke toets, dan betekent dit alsook dat het ‘nachtelijk’ gamen een stuk aangenamer zal zijn!



Slimme WiFi camera voor buiten 

Wanneer jij 2021 graag heel veilig wilt beginnen, denk dan aan een slimme WiFi IP camera voor buiten je woning. Als het jouw doel namelijk is om jezelf en je huis tegen indringers te beschermen, dan is een buitencamera een grote aanrader. 



Smart outdoor WiFi beveiligingscamera’s kunnen criminelen namelijk op de vlucht jagen en jou op tijd een waarschuwing geven voordat er iemand jouw huis binnenkomt.



Fitnessring + beenriem voor de Nintendo Switch 

i-Mania zal jou niet vertellen dat deze fitnessring + beenriem voor de Nintendo Switch een sublieme vervanging is voor naar een sportschool gaan of een manier om absoluut in topvorm te komen. Maar er kan wel degelijk gezegd worden dat het een prima game attribuut is die aanvoelt als een echte fitnesstraining, en voor velen een ideale fysieke activiteit om in hun luie leven in te passen.



Draadloze oplader 

Als jij nog geen draadloze smartphone oplader gebruikt, dan mis je zeker iets zo aan het begin van 2021. Draadloos opladen is dan ook zeker een prachtige mobiele evolutie te noemen. 



Net als bij alles wat draadloos is, betekent het kiezen voor een draadloze oplader namelijk dat je afscheid van al die lastige oplaadkabels kan nemen. Deze oplader kan ook heel nuttig voor je mobiele telefoon zijn, omdat het tevens betekent dat er minder slijtage aan de USB of Lightning poort zal zijn. 



Nou, de klok heeft op 31 december 2020 al 12 uur middernacht geslagen en de privéfeestjes zijn voorbij. Dus dat betekent dat het nu de hoogste tijd is om het nieuwe jaar goed te beginnen met wat fijne nieuwe uitrusting van i-Mania! Happy New Gear allemaal! 




New Year

Bronnen: o.a. menshealth, theverge, verywellfit, sea.pcmag & sciencefocus