Mensen zijn al heel lang over de gehele wereld gefascineerd door beren. De beer heeft eeuwenlang de menselijke verbeeldingskracht geboeid en is verweven geraakt in allerlei structuren van mythen, legendes en anekdotes.



Beren maken op talloze manieren deel uit van de menselijke cultuur: van ceremonies bij bijvoorbeeld indianen tot mythen en teddyberen. Volgens sommigen is de panda beer de schattigste versie die je kan vinden.



Ze zijn gewoon een complete combo van schattigheid. Die donkere wijd uitgezette ogen, de pluizige oren, het grote ronde gezicht plus de bijbehorende onschuldige uitdrukking... en vergeet vooral ook niet het ultra ronde super knuffelige lichaam, de schattige pootjes en de manier waarop ze onzorgvuldig ronddobberen.



Pandabeertjes zijn zo schattig dat het ook niet moeilijk is om te geloven waarom de Kung Fu panda animatiefilms van DreamWorks zo mega populair zijn. Vooral al die pandaatjes in de Kung Fu Panda 3 film... die zijn zo cute!



Kijk in een willekeurige kinderkamer en je zult verstelt staan hoe geliefd een beertje daar zijn onderdak zal vinden. De enige echte teddybeer wel te verstaan.



De meest gerenommeerd teddyberen zijn waarschijnlijk Winnie the Pooh, beertje Paddington en de Fozzie Beer van de Muppet show. Er zijn natuurlijk nog veel meer beroemde varianten. Maar om de harten van een klein en ook een nog groter kindje of volwassene te vangen hoeven ze echt niet bekend te zijn!



Knuffelbaarheid, dat is hier het juiste toverwoord. Een mooie pluche teddybeer van i-Mania om te knuffelen is het enige dat telt bij een kindje. Ze stralen warmte, rust en geborgenheid uit. Laat dat nou net zijn waarnaar een kinderhand verlangt. En de armen die om de beer heengaan bewijzen het!



Maar kinderen worden groot en je wilt uiteraard volwassen dat je daarna bent niet los over straat met een knuffelbeer lopen. Maar let op! Wij van i-Mania.be hebben daarvoor wel een oplossing: een smartphone hoesje met een schattig teddy of panda beer patroon!



Ben je nou groot of klein? I-Mania.be zal heel fijn jouw beer leverancier zijn!





https://www.i-mania.be/catalogsearch/result/?f=pluche+beer&q=beer