https://www.i-mania.be/skin/frontend/default/imania/images/logo-be.jpg

 

Winkelwagen:

0 items

Voor iPad Pro 11 (2020) mocolo 0 33mm 9H Hardheid Surface 2.5D Explosieveilige Tempered Glass Film(Transparant)

€ 16,95

€ 33,90

50%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 3-10 werkdagen

Beschrijvingen
1. Ultradun en uitstekende flexibiliteit. Het scherm is ongeveer 0 26 mm dik.je hoeft je geen zorgen te maken of de reflexen van je telefoon zou vertragen na het plakken van de film op alle.
2. Hoge hardheid . Deze gehard glas scherm film is gemaakt van premium gehard glas en heeft een hardheid van 9H + dus het kan voorkomen dat zichzelf wordt bekrast of in stukken gebroken effectief en voortdurend. Als gebroken zal het gehard glas breken in kleine stukjes die niet scherp zijn waardoor het veiliger voor gebruikers.
3. Hoge definitie. De film heeft een hoge lichttransmissie. Met een hoge lichttransmissie en reflectie met weinig licht kan de film u net zoals gewoonlijk een high definition-scherm bieden.
4. Functional.The Screen Protector past goed op je telefoon en maakt een groot verschil bij het beschermen van je iPad Pro tegen
kras vingerafdruk water olie stof schok slip en ga zo maar door. Wanneer bevlekt met water bodem modder olie of andere gehechtheid kan het zonder inspanning worden schoongemaakt.
5. Glad oppervlak. Zelfs de zijkanten van de film voelt soepel aan door het boogontwerp.
6. Handig voor gebruik. Het heeft een uitstekende hechting. Om de film te plakken het enige wat je hoeft te doen is het schoonmaken van het scherm grondig.
7. Duurzaam.With goede prestaties en hoge kwaliteit kan het werken voor een lange tijd.

Installatie-instructies
1. Maak je telefoon schoon met de microvezeldoek.
2. Verwijder de beschermfolie op het glas.
3. Zet het glas op het scherm.
4. Als er andere accessoires gelieve de definitieve installatie.

Waarschuwt
1. Aangezien dit een glasproduct is moet u er rekening mee houden dat de randen van het glas de meest kwetsbare gebieden zijn.
2. Bij het verwijderen voor hergebruik kunnen de lijmeigenschappen zodanig slijten dat de screenprotector zich niet aan het apparaat houdt. Het wordt afgeraden om de glasbeschermer op te wekken zodra deze is aangebracht.
3. Het gebruik van overmatige kracht die het installeren of verwijderen van de screenprotector installeert of verwijdert kan het product beschadigen.
Geschikt voor: iPad Pro 11 inch (2020).